Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τροχαίο στη Λαμία: Ντελιβεράς παρέσυρε με το όχημα του ηλικιωμένη

Σε τι κατάσταση βρίσκεται η γυναίκα

28 Δεκεμβρίου 2020 16:23
Τροχαίο στη Λαμία: Ντελιβεράς παρέσυρε με το όχημα του ηλικιωμένη

Τροχαίο - Λαμία: Ένα τρομακτικό ατύχημα έγινε στη Λαμία όπου ένας ντελιβεράς παρέσυρε με το μηχανάκι του μία ηλικιωμένη γυναίκα, ενώ στη Θεσσαλονίκη μία γυναίκα "έχασε" τη ζωή της όταν το όχημα της βγήκε εκτός πορείας και τυλίχτηκε στις φλόγες.

Τροχαίο - Λαμία: Το χρονικό του ατυχήματος

Το μεσημέρι της Δευτέρας 28 Δεκεμβρίου στη Λαμία και συγκεκριμένα πριν τις 14:15 ένας ντελιβεράς παρέσυρε με το μηχανάκι του μία ηλικιωμένη γυναίκα όταν εκείνη προσπαθούσε να διασχίσει το δρόμο την ώρα που περνούσε το δίκυκλο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η άτυχη γυναίκα αλλά και ο ντελιβεράς να βρεθούν στην άσφαλτο, με την ηλικιωμένη να έχει χτυπήσει στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έσπευσαν στο σημείο άνθρωποι από γειτονικά μαγαζιά και γνωστά πρόσωπα της γυναίκας, προκειμένου να της προσφέρουν πρώτες βοήθειες. Παράλληλα, ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τη μετέφερε στο Νοσοκομείο Λαμίας για την αντιμετώπιση των τραυμάτων της. Από την άλλη ο ντελιβεράς, ο οποίος φορούσε κράνος, δεν έπαθε κάτι. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Λαμίας.

Τροχαίο για γυναίκα και παιδί: Το αμάξι τους ανετράπη στην Πατρών-Πύργου

Μία νεαρή γυναίκα και το παιδάκι της, είχαν άγιο, καθώς κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τροχαίο στην Πατρών-Πύργου. Η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα, όταν μετά από μία στροφή της Πατρών - Πύργου, μετά τα Καμίνια (14ο χλμ) έχασε τον έλεγχο.

Το όχημα βρέθηκε εκτός οδοστρώματος, ανετράπη και σύρθηκε για αρκετά μέτρα. Η μητέρα και παιδί έμειναν εγκλωβισμένοι αλλά ευτυχώς από το σημείο πέρασε ένας αστυνομικός, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή. Στο σημείο βρέθηκε και η Τροχαία η οποία διερευνά τα αίτια. Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε, ένα σοβαρό τροχαίο που έγινε στη Νίκαια.

Τροχαίο και στο Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη για ακόμη μια φορά στην άσφαλτο της Κρήτης, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 10 το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της γέφυρας της Παπαναστασίου στο Ηράκλειο.

Νεκρός, είναι ένας άνδρας 83 ετών ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαινε σε δίκυκλο μηχανάκι. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ ωστόσο ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή. Από την πλευρά της η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες του!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share