Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που βίασαν μία ανήλικη κοπέλα

Τι άλλο βρήκαν στην κατοχή τους οι Αρχές

28 Δεκεμβρίου 2020 12:41
Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο άνδρες που βίασαν μία ανήλικη κοπέλα

Θεσσαλονίκη: Ένα ακόμη τρομακτικό περιστατικό αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη όπου οι Αρχές συνέλαβαν δύο άνδρες για τον βιασμό μίας ανήλικης. Επίσης πριν από λίγες μέρες η 14χρονη που βιάστηκε από τους συμμαθητές της σόκαρε τη χώρα με τις αποκαλύψεις που έκανε για το συμβάν.

Θεσσαλονίκη: Τι βρήκαν στην κατοχή των ανδρών οι Αρχές

Ακόμη μία υπόθεση βιασμού αποκαλύφθηκε από τις Αρχές στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τα στοιχεία που υπάρχουν μέχρι στιγμής, δυο νεαροί ηλικίας 22 και 25 ετών, συνελήφθησαν από αστυνομικούς στη Θεσσαλονίκη για τα κατά περίσταση αδικήματα της πορνογραφίας ανηλίκων και απόπειρας βιασμού σε βάρος 15χρονης, έπειτα από καταγγελία της νεαρής κοπέλας.

Οι πράξεις φέρεται να τελέστηκαν, το απόγευμα της Κυριακής 27 Δεκεμβρίου, στο σπίτι του 22χρονου, στην περιοχή του Ευόσμου. Επιπλέον σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων Ουσιών σε βάρος των παραπάνω τριών ατόμων και μιας ακόμη ανήλικης κοπέλας, καθώς από κοινού διαπιστώθηκε ότι προέβησαν σε χρήση κάνναβης.

Υπόθεση βιασμού 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Υπήρξαν μόνο θωπείες» (Video)

Για την υπόθεση βιασμού σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος 13χρονου που κατηγορείται ότι εμπλέκεται μαζί με ακόμη έξι ανηλίκους.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Σαρρή, η άσκηση ποινικής δίωξης αφορά τους πέντε από τους επτά ανηλίκους. Οι δύο αποχώρησαν πολύ νωρίς από το σημείο, με έναν εκ των δύο να είναι ο ανήλικος που εκπροσωπεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 13χρονου, ο οποίος μίλησε στο Mega, υπήρξαν κάποιες γενετήσιες πράξεις που θεωρήθηκαν από την Εισαγγελία ως ίσης βαρύτητας με βιασμό.

Η 14χρονη κοπέλα πήγαινε στο ίδιο σχολείο με έξι από τους ανηλίκους, ενώ ο 13χρονος ήταν φίλος με έναν από τους ανηλίκους που κατηγορούνται.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 13χρονος στο δικηγόρο του, στο εγκαταλελειμμένο σχολείο ξεκίνησε ένα ερωτικό λεκτικό παιχνίδι και ο ανήλικος νιώθοντας άβολα είπε στον φίλο του να αποχωρήσουν.

Η 14χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς πως πήγε σε ραντεβού με έναν φίλο της χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί θα βρίσκονται και άλλα άτομα.

Την ίδια ώρα, σε καθεστώς κράτησης παραμένουν οι ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ασέλγησαν σε βάρος της 14χρονης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share