Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τροχαίο για γυναίκα και παιδί: Το αμάξι τους ανετράπη στην Πατρών-Πύργου

Έμειναν εγκλωβισμένοι στο αυτοκίνητο!

26 Δεκεμβρίου 2020 12:09
Τροχαίο για γυναίκα και παιδί: Το αμάξι τους ανετράπη στην Πατρών-Πύργου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία νεαρή γυναίκα και το παιδάκι της, είχαν άγιο, καθώς κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τροχαίο στην Πατρών-Πύργου. Η γυναίκα οδηγούσε το αυτοκίνητό της με κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα, όταν μετά από μία στροφή της Πατρών - Πύργου, μετά τα Καμίνια (14ο χλμ) έχασε τον έλεγχο.

Το όχημα βρέθηκε εκτός οδοστρώματος, ανετράπη και σύρθηκε για αρκετά μέτρα. Η μητέρα και παιδί έμειναν εγκλωβισμένοι αλλά ευτυχώς από το σημείο πέρασε ένας αστυνομικός, ο οποίος ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή. Στο σημείο βρέθηκε και η Τροχαία η οποία διερευνά τα αίτια. Στο σημείο να σας υπενθυμίσουμε, ένα σοβαρό τροχαίο που έγινε στη Νίκαια.

Τροχαίο και στο Ηράκλειο

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη για ακόμη μια φορά στην άσφαλτο της Κρήτης, καθώς ένας άνδρας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.

Το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 10 το πρωί στην Εθνική Οδό στο ύψος της γέφυρας της Παπαναστασίου στο Ηράκλειο.

Νεκρός, είναι ένας άνδρας 83 ετών ο οποίος σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, επέβαινε σε δίκυκλο μηχανάκι. Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ ωστόσο ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή. Από την πλευρά της η Τροχαία διερευνά τις συνθήκες του!

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share