Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στο Ηράκλειο: Πέθανε πάνω στο τιμόνι πριν προλάβει να ταξιδέψει!

Τραγωδία!

23 Δεκεμβρίου 2020 12:25
Σοκ στο Ηράκλειο: Πέθανε πάνω στο τιμόνι πριν προλάβει να ταξιδέψει!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα δυσάρεστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο λιμάνι στο Ηράκλειο, με έναν οδηγό να αφήνει την τελευταία του πνοή στο τιμόνι, ενώ αντίστοιχη τραγωδία συγκλονίζει και την Θεσσαλονίκη!

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 66χρονο ο οποίος και ενώ οδηγούσε, το όχημά του ξέφυγε με συνέπεια αυτό να προσκρούσει πάνω στην περίφραφη του λιμανιού, στο ύψος του Πυροσβεστικού Σταθμού.

Όπως αναφέρει το ekriti.gr, ο θάνατός του δεν οφείλεται στην πρόσκρουση του αυτοκινήτου αλλά πιθανότατα σε παθολογικά αίτια με τις Αρχές να εκτιμούν ότι ο άτυχος 66χρονος έχασε τις αισθήσεις του ενώ οδηγούσε.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ αργότερα στο νοσοκομείο όου μεταφέρθηκε ο 66χρονος, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με πηγές από το Λιμεναρχείο Ηρακλείου ο 66χρονος επρόκειτο σήμερα να ταξιδέψει με προορισμό τον Πειραιά.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου του θα ριξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Ηράκλειο: Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα σε ξενοδοχείο

Τραγωδία τα ξημερώματα στην Κρήτη, όταν ένας 55χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό, στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε μέσα σε ξενοδοχείο και τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ένας συνάδελφός του, ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ όμως ήταν αργά για τον 55χρονο.

Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση ότι πρόσφατα άνδρας στα Καλύβια αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς.

Ηράκλειο: Σοβαρό ατύχημα σε εργαζόμενο φούρνου

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης για ένα εργαζόμενο σε φούρνο όπου συνέβη το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου. Επίσης πριν λίγες μέρες πάλι στο Ηράκλειο συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα όπου ένας άντρας "καρφώθηκε" σιδερόβεργα.

Συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, νοσηλεύεται από το πρωί ένας 27χρονος εργαζόμενος σε εργαστήριο αρτοποιίας. Ο 27χρονος ενώ εργαζόταν, το χέρι του «πιάστηκε» σε μηχάνημα και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ προκειμένου ο εργαζόμενος να απεγκλωβιστεί.

Αμέσως μετά ο τραυματισμένος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια χειρουργικά να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που έχει στο χέρι του, από το ύψος του αγκώνα και μέχρι τα δάχτυλα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share