Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Πέθανε Αστυνομικός από κορωνοϊό, μετά από 1 μήνα νοσηλείας!

Τραγική εξέλιξη!

23 Δεκεμβρίου 2020 12:03
Τραγωδία στην Θεσσαλονίκη: Πέθανε Αστυνομικός από κορωνοϊό, μετά από 1 μήνα νοσηλείας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αστυνομικός στη Θεσσαλονίκη πέθανε από κορωνοϊό μετά από ένα μήνα νοσηλείας στο νοσοκομείο. Πρόκειται για τον 54χρονο υποδιοικητή του Τμήματος Χορτιάτη – Πυλαίας ο οποίος μετά από σκληρή μάχη με την Covid-19 άφησε σήμερα το μεσημέρι την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός εμφάνισε συμπτώματα κορωνοϊού τις ημέρες του εορτασμού του Πολυτεχνείου.

Μετά τις 17 Νοέμβρη η κατάσταση του επιδεινώθηκε και χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Εκεί, μετά από μάχη ενός και πλέον μήνα, ο 54χρονος δεν τα κατάφερε και υπέκυψε.

Ο αστυνομικός έφερε τον βαθμό του αστυνόμου Α’ στο τμήμα Πυλαίας – Χορτιάτη και είναι πατέρας δυο παιδιών. Οι συνάδελφοί του κάνουν λόγο για ένα άτομο ιδιαίτερα επικοινωνιακό που αγαπούσε τη δουλειά του και είχε περάσει από μάχιμες υπηρεσίες.

Περιοδεία Μητσοτάκη σε Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσά, Έδεσσα και Βέροια

Περιοδεία στη Κεντρική Μακεδονία θα πραγματοποιήσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να επισκεφτεί το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» και στη συνέχεια θα μεταβεί στα Γιαννιτσά όπου θα επισκεφτεί το νοσοκομείο και το Κέντρο Υγείας.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το νοσοκομείο Έδεσσας και το νοσοκομείο Βέροιας. Πρόκειται για το ταξίδι που ήταν προγραμματισμένο για το Σαββατοκύριακο, το οποίο ωστόσο αναβλήθηκε επειδή δεν μπορούσαν να προσγειωθούν αεροσκάφη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».

Ο πρωθυπουργός περιοδεύει στη Κεντρική Μακεδονία, που χτυπήθηκε σφόδρα από τον κορωνοϊό, σε μια περίοδο που η κυβέρνηση οργανώνει τις τελευταίες πινελιές στο σχέδιο εθνικού εμβολιασμού - την επιχείρηση «Ελευθερία», όπως είναι η κωδική του ονομασία.

Στην αφετηρία του εθνικού μαραθωνίου για τον εμβολιασμό, την ερχόμενη Κυριακή 27 Δεκεμβρίου, μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στον Ευαγγελισμό θα βρεθεί η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Κατά πληροφορίες θα ακολουθήσει ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ η Φώφη Γεννηματά θα εμβολιαστεί στις 4 Ιανουαρίου, εξαιτίας ενός ελαφρού κρυώματος. Το εμβόλιο θα κάνουν και ο Δημήτρης Κουτσούμπας και ο Γιάνης Βαρουφάκης, ωστόσο μένουν να προσδιοριστούν οι ημερομηνίες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share