Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σοκ στην Κρήτη: 27χρονη βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της

Το άψυχο σώμα της βρήκε η αδελφή της

23 Δεκεμβρίου 2020 11:25
Σοκ στην Κρήτη: 27χρονη βρέθηκε κρεμασμένη μέσα στο σπίτι της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρήτη: Με δραματικό τρόπο έδωσε τέλος στη ζωή της, χθες το βράδυ, μια 27χρονη, η οποία απαγχονίστηκε μέσα στο σπίτι της στην Αλικαρνασσό. Το άψυχο σώμα της βρήκε η αδερφή της η οποία και ενημέρωσε τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής αλλά και άνδρες της αστυνομίας όπου βεβαίωσαν την αυτοκτονία.

Τα αίτια που οδήγησαν την 27χρονη στο απονενοημένο διάβημα δεν έχουν διευκρινιστεί, δεδομένου ότι οι αστυνομικοί που κλήθηκαν, δεν βρήκαν κάποιο σημείωμα ή άλλο στοιχείο που να αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους η νεαρή κοπέλα οδηγήθηκε στην αυτοχειρία.

Επίσης σοκ προκαλεί στην τοπική κοινωνία της Κρήτης ότι άνδρας βρέθηκε αιμόφυρτος στο δρόμο.

Ηράκλειο: Άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα σε ξενοδοχείο

Τραγωδία τα ξημερώματα στην Κρήτη, όταν ένας 55χρονος άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του με απαγχονισμό, στη Χερσόνησο Ηρακλείου.

Ο τραγικός επίλογος γράφτηκε μέσα σε ξενοδοχείο και τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ένας συνάδελφός του, ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ όμως ήταν αργά για τον 55χρονο.

Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση ότι πρόσφατα άνδρας στα Καλύβια αυτοκτόνησε μπροστά σε αστυνομικούς.

Αυτοκτόνησε γιατρός στον Βόλο - Έπεσε από τον 5ο όροφο Νοσοκομείου

Αυτοκτόνησε γιατρός στον Βόλο: Από τον 5ο όροφο του Αχιλλοπούλειου νοσοκομείου έκανε βουτιά θανάτου ένας γιατρός. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε πάρει χάπια σε ερημική περιοχή για να βάλει τέλος στη ζωή του, αλλά τελικά κάλεσε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και έτσι σώθηκε.

Σήμερα όμως, λίγο μετά τις 11 το πρωί, ξέφυγε από την ψυχιατρική κλινική, όπου νοσηλευόταν. Βγήκε από την έξοδο κινδύνου, ανέβηκε στον 5ο όροφο του Νοσοκομείου και έπεσε στο κενό. Επίσης, πριν λίγες μέρες ένα 11χρονο αγόρι αυτοκτόνησε κατά τη διάρκεια της τηλεκπαίδευσης, που γινόταν μέσω Zoom.

Συγκλονισμένοι οι γιατροί και το προσωπικό του Νοσοκομείου του Βόλου από το γεγονός εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share