Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Απίστευτο: Γλέντι αρραβώνα με 40 άτομα στην Κρήτη εν μέσω καραντίνας - Αστυνομικός η νύφη!

Έδωσε το... παράδειγμα!

23 Δεκεμβρίου 2020 09:10
Απίστευτο: Γλέντι αρραβώνα με 40 άτομα στην Κρήτη εν μέσω καραντίνας - Αστυνομικός η νύφη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε πριν λίγες ημέρες στο Ρέθυμνο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο χωριό Γεράνι, όταν σε καφενείο «στήθηκε» γλέντι αρραβώνα με καλεσμένους 40 άτομα.

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σημείο, εξεπλάγη καθώς η μέλλουσα νύφη ήταν αστυνομικός.

Παρόλα αυτά, ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία και επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του καταστήματος και 300 ευρώ σε όλους τους καλεσμένους.

Γλέντι αρραβώνα με 40 άτομα στην Κρήτη εν μέσω καραντίνας - Αστυνομικός η νύφη!

Κορωνοϊός - Κρήτη: "Πόνταραν" στην τύχη και κέρδισαν το πρόστιμο

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα μπορεί να είναι δύσκολη με αρκετούς να "κλειδώνονται" στα σπίτια τους για να μην νοσήσουν όμως κάποιοι δεν ανησυχούν και κάνουν πράγματα τα οποία φαίνεται να μην τους "βγαίνουν" σε καλό. Επίσης η Κοζάνη από σήμερα Σάββατο 19 Δεκεμβρίου το πρωί έχει τεθεί σε σκληρό lockdown ώστε να μειωθεί η διασπορά του ιού.

Συγκεκριμένα από ότι φαίνεται κάποιοι δεν ακολουθούν τα μέτρα περιορισμού και αυτό μπορεί να μην είναι αρκετά θετικό για αυτούς. Ειδικότερα οι αστυνομικές Αρχές του Ρεθύμνου προχώρησαν στη σύλληψη πέντε ατόμων (τριών Ελλήνων και δύο αλλοδαπών) για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παιχνίδια και για παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας, καθώς και επτά ατόμων (πέντε ανδρών και δύο γυναικών), επίσης για παραβίαση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας.

Σημειώνεται ότι οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχου σε σπίτι.

Στο Ρέθυμνο η Αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις μετά από έλεγχο που έκαναν.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, «κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο ημεδαπός ιδιοκτήτης του σπιτιού είχε επιτρέψει σε τέσσερα άτομα τη συμμετοχή στη διενέργεια και τη διεξαγωγή απαγορευμένου τυχερού παιγνίου με παιγνιόχαρτα, στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον χώρο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 565 ευρώ, 66 πλήρεις τράπουλες και ένα κυνηγετικό όπλο, το οποίο κατείχε παράνομα ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Επιπλέον, συνελήφθησαν επτά ημεδαποί, οι οποίοι παρευρίσκονταν στο σπίτι για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη βεβαιώθηκαν παραβάσεις για τη νομοθεσία περί παιγνίων, περί όπλων και προστασίας δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού». Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

 

Ροή ειδήσεων

Share