Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χοιροτροφική μονάδα

Διεξάγονται έρευνες για τον θάνατο του

22 Δεκεμβρίου 2020 14:17
Τραγωδία στη Λάρισα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χοιροτροφική μονάδα

Τραγωδία στη Λάρισα: Ένα σοκαριστικό γεγονός αποκαλύφθηκε στη Λάρισα όπου ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χοιροτροφική μονάδα, ενώ στη Σύρο τα ξημερώματα της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου ένας επιχειρηματίας βρέθηκε νεκρός.

Τραγωδία στη Λάρισα: Που βρέθηκε ο άτυχος άνδρας

Συγκεκριμένα ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε νεκρός σε χοιροτροφική μονάδα στη Δήμητρα Αγιάς στη Λάρισα. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες στον χώρο όπου βρίσκονταν ο άνδρας είχε προκληθεί εστία φωτιάς, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προκύψουν από την έρευνα.

Σημειώνεται ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο να έχασε τη ζωή του μετά από αναθυμιάσεις που προκλήθηκαν από την φωτιά. Στο σημείο που βρέθηκε ο άνδρας μετέβησαν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, όπως και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Τραγωδία στην Καβάλα: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε πηγάδι

Συναγερμός σήμανε στην Καβάλα όταν εντοπίστηκε το πτώμα ενός άνδρα σε πηγάδι όπου τα ίχνη του είχαν χαθεί εδώ και λίγες μέρες. Επίσης στην Ελασσόνα εντοπίστηκε ένας άντρας σε δύσβατη περιοχή με τους διασώστες του ΕΚΑΒ να σπεύδουν άμεσα στο σημείο.

Συγκεκριμένα το μεσημέρι της Κυριακής 20 Δεκεμβρίου εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου Καβάλας ένας 40χρονος δημοτικός υπάλληλος.

Το χρονικό της εξαφάνισης του και ο εντοπισμός του

Τα ίχνη του 40χρονου άντρα είχαν χαθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου σύμφωνα με τα δεδομένα ενώ παράλληλα αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με την ταυτότητα του πτώματος.

Ειδικότερα το πτώμα φαίνεται να είναι είναι σε προχωρημένη σήψη, ενώ φέρει το υπηρεσιακό γιλέκο του δήμου Καβάλας, γεγονός που συνηγορεί ότι πρόκειται για τον 40χρονο αγνοούμενο. Το πηγάδι στο οποίο βρέθηκε έχει βάθος 10-12 μέτρα και έχει νερό, βρίσκεται δε σε απομακρυσμένη περιοχή του Περιγιαλίου.

Στο σημείο βρίσκεται ομάδα της ΕΜΑΚ για την ανάσυρση του πτώματος, ενώ είναι παρών και ο πατέρας του αγνοούμενου δημοτικού υπαλλήλου. Τον άτυχο άντρα βρήκε εθελοντική ομάδα που συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share