Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κρήτη - Κορωνοϊός: Τραπέζι αρραβώνα σε κατάστημα εν μέσω lockdown

Αστυνομικός η μέλλουσα νύφη!

21 Δεκεμβρίου 2020 18:30
Κρήτη - Κορωνοϊός: Τραπέζι αρραβώνα σε κατάστημα εν μέσω lockdown
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Κρήτη - Κορωνοϊός: Αντιμέτωποι με γλέντι αρραβώνων εν μέσω κορωνοϊού και lockdown ήρθαν αστυνομικοί στο χωριό Γεράνι Ρεθύμνου, που δέχθηκαν καταγγελία για έντονη κινητικότητα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με το Creta24.gr, κλιμάκιο της ΕΛΑΣ μετέβη την Κυριακή στο χωριό για ελέγξει τι συμβαίνει. Εκεί διαπίστωσαν ότι βρίσκονταν σε τραπέζι 40 ατόμων και μάλιστα μέλλουσα νύφη ήταν συνάδελφός τους, κάτι που τους προκάλεσε πανικό.

Ο ιδιοκτήτης του χώρου που φιλοξενήθηκε το τραπέζι θα κληθεί να πληρώσει 5.000 ευρώ ενώ οι θαμώνες πρόστιμα ύψους 300 ευρώ ο καθένας.

Ωστόσο πριν από λίγο ανακοίνωσε τα κρούσματα ο ΕΟΔΥ με το θρίλερ στην χώρα μας να συνεχίζεται καθώς έχουμε 85 νεκρούς και 505 συμπολίτες μας να παλεύουν στην Εντατική.

Κορωνοϊός: Πως θα γίνουν οι έλεγχοι στις γιορτές - Τι θα γίνει με τα κορωνοπάρτι

Κορωνοϊός: Από ότι φαίνεται η κατάσταση με τον κορωνοϊό στην Ελλάδα δεν φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση και ειδικά λίγο πριν τις γιορτές όπου όπως ανακοίνωσε και χθες ο ΕΟΔΥ τα κρούσματα ακόμα βρίσκονται σε τριψήφιο αριθμό με τους θανάτους να βρίσκονται ακόμη στο "κόκκινο".

Συγκεκριμένα με τις γιορτές να πλησιάζουν επικρατεί μεγάλη ανησυχία στο τι θα συμβεί σε κάθε σπίτι με τον φόβο το ότι θα πραγματοποιηθούν αρκετά πάρτι με πλήθος ατόμων σε κάθε σπίτι.

Ειδικότερα για τα κορονο - πάρτι, τους αρνητές της μάσκας αλλά και το πώς θα πραγματοποιηθούν οι έλεγχοι για τα ρεβεγιόν μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας 21 Δεκεμβρίου, ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος.

Κορωνοϊός: Αντιδράσεις για τα μέτρα από τους πολίτες

Αναφερόμενος στο πάρτι που έστησε ομάδα νεαρών στον Άλιμο το βράδυ του Σαββάτου 19 Δεκεμβρίου τόνισε πως ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, που είχαν την πληροφορία ότι 50 με 100 νεαρά άτομα είχαν συγκεντρωθεί στον λόφο Πανί έσπευσαν στο σημείο.

«Η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο προκάλεσε τον εκνευρισμό των συγκεντρωμένων, οι οποίοι πέταξαν πέτρες και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή. Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 15 προσαγωγές ενώ ''έκοψε'' αρκετά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ» δήλωσε στο Mega.

Σύμφωνα με τον κ. Μαυροειδάκο με ευγένεια και πειθώ προσπαθούν οι αστυνομικοί να πείσουν τον κόσμο να αποχωρήσει και όταν αυτό δε λειτουργεί αρχίζουν οι προσαγωγές και τα πρόστιμα.

Κορωνοϊός: Πώς θα ελεγχθούν τα ρεβεγιόν

Για το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο κ. Μαυροειδάκος υποστήριξε ότι όπου υπάρχει καταγγελία θα γίνεται έρευνα και σε τυχόν πάρτι θα γίνεται παρέμβαση του εισαγγελέα.

Κορωνοϊός: Βουλευτής αρνήθηκε τον έλεγχο

«Στους ελέγχους όλοι είμαστε ίσοι απέναντι στους αστυνομικούς», είπε ο κ. Μαυροειδάκος δίνοντας το παράδειγμα βουλευτή που αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο της ομάδα ΔΙΑΣ η οποία τον σταμάτησε. Όπως τόνισε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών έχει ενημερωθεί ο Πρόεδρος της Βουλής και μέσα στην ημέρα αναμένεται να γίνουν γνωστές περαιτέρω πληροφορίες.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share