Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023

Υπόθεση βιασμού 14χρονης Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική μαρτυρία νεαρού για τους ανήλικους κατηγορούμενους (Video)

Όλες οι εξελίξεις

21 Δεκεμβρίου 2020 15:59
Υπόθεση βιασμού 14χρονης Θεσσαλονίκη: Σοκαριστική μαρτυρία νεαρού για τους ανήλικους κατηγορούμενους (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Αποκαλύψεις για την υπόθεση βιασμού που καταγγέλλει 14χρονη μαθήτρια από ομάδα συνομηλίκων της στη Θεσσαλονίκη έρχονται στο φως, μέσα από μία σοκαριστική μαρτυρία νεαρού για τους ανήλικους κατηγορούμενους. Επίσης, φρίκη έχει προκαλέσει η υπόθεση ενός 60χρονου που κατηγορείται ότι βίαζε τον 10χρονο ανηψιό του.

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Υπόθεση βιασμού 14χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Υπήρξαν μόνο θωπείες» (Video)

Για την υπόθεση βιασμού σε βάρος 14χρονης στη Θεσσαλονίκη μίλησε ο δικηγόρος 13χρονου που κατηγορείται ότι εμπλέκεται μαζί με ακόμη έξι ανηλίκους.

Σύμφωνα με τον κ. Δημήτρη Σαρρή, η άσκηση ποινικής δίωξης αφορά τους πέντε από τους επτά ανηλίκους. Οι δύο αποχώρησαν πολύ νωρίς από το σημείο, με έναν εκ των δύο να είναι ο ανήλικος που εκπροσωπεί.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 13χρονου, ο οποίος μίλησε στο Mega, υπήρξαν κάποιες γενετήσιες πράξεις που θεωρήθηκαν από την Εισαγγελία ως ίσης βαρύτητας με βιασμό.

Η 14χρονη κοπέλα πήγαινε στο ίδιο σχολείο με έξι από τους ανηλίκους, ενώ ο 13χρονος ήταν φίλος με έναν από τους ανηλίκους που κατηγορούνται.

Σύμφωνα με όσα είπε ο 13χρονος στο δικηγόρο του, στο εγκαταλελειμμένο σχολείο ξεκίνησε ένα ερωτικό λεκτικό παιχνίδι και ο ανήλικος νιώθοντας άβολα είπε στον φίλο του να αποχωρήσουν.

Η 14χρονη ανέφερε στους αστυνομικούς πως πήγε σε ραντεβού με έναν φίλο της χωρίς να γνωρίζει ότι εκεί θα βρίσκονται και άλλα άτομα.

Την ίδια ώρα, σε καθεστώς κράτησης παραμένουν οι ανήλικοι που κατηγορούνται ότι ασέλγησαν σε βάρος της 14χρονης.

 

Ροή ειδήσεων

Share