Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για τον 25χρονο που απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας

Ο 25χρονος αναμένεται να διακομιστεί σε ψυχιατρική κλινική

21 Δεκεμβρίου 2020 14:50
Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος για τον 25χρονο που απειλούσε να πέσει από ταράτσα πολυκατοικίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θεσσαλονίκη: Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση με τον 25χρονο άνδρα, ο οποίος απειλούσε να δώσει τέλος στη ζωή του πηδώντας από ταράτσα πολυκατοικίας στην Άνω Πόλη, στη Θεσσαλονίκη.

Λίγο πριν τις 13:00, ο άνδρας ανέβηκε στην ταράτσα και κάθισε στην άκρη, απειλώντας να βουτήξει στο κενό. Συγγενείς και γνωστοί του 25χρονου προσπαθούσαν να τον μεταπείσουν.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. Μάλιστα οι Πυροσβέστες έστησαν στρώμα διάσωσης στον δρόμο μπροστά από την πολυκατοικία. Έπειτα από περίπου μία ώρα, ο 25χρονος απομακρύνθηκε από την άκρη της ταράτσας.

Τη στιγμή εκείνη τον άρπαξε ένας συγγενής του και με τη βοήθεια του διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Λευκού Πύργου, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα και αναμένεται να διακομιστεί σε ψυχιατρική κλινική.

Δολοφονία 86χρονου στη Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη ο 14χρονος κατηγορούμενος (Video)

Δολοφονία 86χρονου Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη το μεσημέρι της Δευτέρας ο 14χρονος που αναζητούνταν από τις Αρχές και ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση απόπειρας ληστείας ενός 86χρονου που κατέληξε σε φόνο.

Σύμφωνα με το grtimes.gr, o 14χρονος συνελήφθη από Ομάδες Δράσης της Αστυνομίας στην περιοχή των Πανεπιστημίων, Θεσσαλονίκης. Υπενθυμίζεται ότι ο ανήλικος είχε εξαφανιστεί από το Παπάφειο Ορφανοτροφείο, όπου είχε οδηγηθεί μετά από διαταγή της Εισαγγελίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.

Δολοφονία 86χρονου Θεσσαλονίκη: «Τον είχαν μαχαιρώσει...» - Συγκλονίζει η κόρη του θύματος (Video)

Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι δύο ανήλικοι 12 και 14 ετών συμμετείχαν σε ληστεία και στον θανάσιμο τραυματισμό ενός 86χρόνoυ στη Θεσσαλονίκη. Επίσης, σοκαριστικό της ιστορίας είναι ότι ο παππούς και η γιαγιά των δύο παιδιών κρατούσαν τσίλιες την ώρα της δολοφονίας μήπως έρθει κανείς και τους ανακαλύψει.

Η κόρη του θύματος, μιλώντας το πρωί της Παρασκευής στους δημοσιογράφους περιέγραψε τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share