Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Χαλκιδική: Συναγερμός με την εξαφάνιση 63χρονου

Την δήλωση έκανε η εν διαστάσει σύζυγος του

20 Δεκεμβρίου 2020 15:35
Χαλκιδική: Συναγερμός με την εξαφάνιση 63χρονου

Συναγερμός έχει σημάνει στην Χαλκιδική διότι εξαφανίστηκε ένας 63χρονος με τις Αρχές να κάνουν τα πάντα για να τον εντοπίσουν. Επίσης στη Θεσσαλονίκη εξαφανίστηκε ο 14χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε έναν 86χρονο.

Συγκεκριμένα από το βράδυ του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου έχει εξαφανιστεί ο 63χρονος άνδρας με αποτέλεσμα οι Αρχές να κάνουν ότι μπορούν για να το εντοπίσουν όσο το πιο δυνατόν γρήγορα γίνεται. Ειδικότερα τη δήλωση εξαφάνισής του έκανε η εν διαστάσει σύζυγός του, το βράδυ του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου και από εκείνη την στιγμή έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Το χρονικό της εξαφάνισης του 63χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 63χρονος, το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Δεκεμβρίου είχε επισκεφθεί φιλικό σπίτι στα Ψακούδια, του δήμου Πολυγύρου. Στις έρευνες, εκτός από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομία, συμμετέχει και πολυμελές κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Προανάκριση για το συμβάν έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφάλειας Πολυγύρου.

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση θρίλερ ηλικιωμένου - Που βρέθηκε

Συναγερμός είχε σημάνει στην Κρήτη από την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου όπου ένας ηλικιωμένος είχε εξαφανιστεί με τους συγγενείς του να τον ψάχνουν. Επίσης τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση του 42χρονου επιχειρηματία του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί από το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου.

Συγκεκριμένα ένας 83χρονος ηλικιωμένος άνδρας είχε βγει για περίπατο την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Μεσαράς με αποτέλεσμα να μην έχει δώσει σημάδια ζωής στους συγγενείς του όπου και κάλεσαν τις Αρχές.

Το χρονικό της εξαφάνισης του ηλικιωμένου

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 83χρονος έφυγε χθες από το σπίτι του ωστόσο λίγο αργότερα και αφού είχε διανύσει κάποια απόσταση, τον εγκατέλειψαν οι δυνάμεις του με αποτέλεσμα ο ίδιος να βρεθεί ανήμπορος στο έδαφος. Επίσης σημειώνεται ότι το τηλέφωνο του δεν έδινε σήμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ειδοποιήσει την οικογένεια του.

Την ίδια ώρα οι οικείοι του, βλέποντας ότι σκοτεινιάζει και ότι ο άνθρωπος τους καθυστερεί να επιστρέψει, κινητοποίησαν τις αστυνομικές Αρχές. Άμεσα ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του χωρίς ωστόσο κάποια εξέλιξη. Όμως η εξαφάνιση του είχε αίσιο τέλος διότι ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου σε κοντινή απόσταση, πεσμένος στο έδαφος, παγωμένος, εξουθενωμένος αλλά ζωντανός.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share