Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021

Συναγερμός στο Ναύπλιο: Γυναίκα έπεσε στο κενό από τα δέκα μέτρα

Η κατάσταση της είναι σοβαρή

19 Δεκεμβρίου 2020 19:39
Συναγερμός στο Ναύπλιο: Γυναίκα έπεσε στο κενό από τα δέκα μέτρα
Από Βασίλης Κατσιαούνης

Ένα σοκαριστικό περιστατικό συνέβη στο Ναύπλιο όπου μία γυναίκα έπεσε από το μπαλκόνι της το οποίο κατέρρευσε με αποτέλεσμα να είναι σοβαρή η κατάσταση της. Επίσης στην Ηλεία μία ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε από τα δύο μέτρα με αποτέλεσμα να "χάσει" τη ζωή της.

Συγκεκριμένα μία ηλικιωμένη γυναίκα νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Αργολίδας μετά από το ατύχημα που της συνέβη όπου το ξύλινο μπαλκόνι της κατέρρευσε. Σημειώνεται ότι η γυναίκα μένει στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Στο Ναύπλιο μία γυναίκα έπεσε από τα δέκα μέτρα με αποτέλεσμα να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Το χρονικό του ατυχήματος

Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν περίπου 16:00 το μεσημέρι όταν η άτυχη γυναίκα ευρισκόμενη στο μπαλκόνι του σπιτιού της ένιωσε να φεύγει η γη κάτω από τα πόδια της και να πέφτει από ύψος περίπου 10 μέτρων στο δρόμο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η γυναίκα μέσα στην ατυχία της στάθηκε και τυχερή καθώς την πτώση της έκοψε η τέντα καταστήματος που βρίσκεται κάτω από το μπαλκόνι που κατέρρευσε. Το περιστατικό αντιλήφθηκαν περαστικοί που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και παρέλαβε την ηλικιωμένη γυναίκα και την μετέφερε στο νοσοκομείο έχοντας τις αισθήσεις της.

Το περιστατικό φέρνει στην επιφάνεια για μια ακόμα φορά την κατάσταση με τα παλαιά κτίρια στο Ναύπλιο και τον κίνδυνο που διατρέχουν ένοικοι και περαστικοί. Το σημείο της πτώσης έχει σημανθεί με κορδέλες προειδοποιώντας τους περαστικούς για τον κίνδυνο.

Βόλος: "Έφυγε" από τη ζωή γυναίκα που φιλοξενούσε 350 αδέσποτα

Θλίψη επικρατεί στο Βόλο όπου μία γυναίκα "έχασε" τη ζωή της όπου φιλοξενούσε μεγάλο αριθμό από αδέσποτα στο κτήμα της. Επίσης στη Λαμία "έχασε" την μάχη με τον καρκίνο ο Ανδρέας Καλότυχος.

Συγκεκριμένα "έχασε" τη ζωή της μία 87χρονη γυναίκα μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, η οποία φιλοξενούσε σε κτήμα έξω από τον Αλμυρό Βόλου 350 αδέσποτα. Η 87χρονη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Τύπο, εξαιτίας του τεράστιου αριθμού ζώων που είχε στο κτήμα της, αλλά από τον Μάρτιο του 2020 που αρρώστησε, η κατάσταση είχε εκτροχιαστεί.

Γυναίκα που φιλοξενούσε 350 αδέσποτα

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ Βόλου όπου ήρθε σε επικοινωνία με το δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, αναφορικά με το ποιος κι αν φροντίζει αυτά τα ζώα, ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει ήδη ξοδέψει περισσότερα από 70.000 ευρώ μέχρι τώρα σε τροφές, φάρμακα και κτηνιάτρους.

Ο Βαγγέλη Χατζηκυριάκος είπε επίσης ότι μετά από εισαγγελική άδεια που έλαβε, ώστε να μπορεί να μπει σε ξένη ιδιοκτησία, προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο την όλη κατάσταση. Έχει τοποθετήσει μάλιστα και δημοτικό υπάλληλο στον οποίο έχει αναθέσει την ευθύνη. Τη βοήθειά τους προσφέρουν και Φιλοζωικές Οργανώσεις.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share