Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Ρόδο: Άνδρας βίαζε ανήλικο αγόρι σε χωράφι

Στις αρχές Ιανουαρίου το δικαστήριο

18 Δεκεμβρίου 2020 10:34
Φρίκη στη Ρόδο: Άνδρας βίαζε ανήλικο αγόρι σε χωράφι

Μία ακόμη τρομακτική υπόθεση έλαβε τέλος στη Ρόδο όπου ένας άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή μετά την κατηγορία ότι βίαζε ανήλικο αγόρι σε χωράφι. Επίσης στο Πέραμα ένας άνδρας κατηγορείται για το λόγο το ότι βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Συγκεκριμένα στις αρχές Ιανουαρίου αναμένεται να δικαστεί ο 20χρονος Πακιστανός στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ρόδου όπου κατηγορείται για τον βιασμό ενός οχτάχρονου αγοριού.

Ειδικότερα η υπόθεση πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης το καλοκαίρι του 2019, οπότε και καταγγέλθηκε στην αστυνομία της Κω, ακολούθησε η σύλληψη του 20χρονου, η άσκηση σε βάρος του ποινικών διώξεων σε βαθμό κακουργήματος και η προσωρινή φυλάκισή του (μετά την απολογία), η οποία και συνεχίζεται έως και σήμερα.

Η παραπομπή σε δίκη της υπόθεσης αυτής έγινε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Κω, σύμφωνα με το οποίο ο 20χρονος Πακιστανός κατηγορείται ότι στις 19 Ιουλίου 2019, αφού οδήγησε τον ανήλικο αλλοδαπό σε άγνωστη τοποθεσία μέσα σε χωράφι, κοντά στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης, απειλώντας τον για τη ζωή και τη σωματική του ακεραιότητα, χρησιμοποιώντας τη σωματική του δύναμη τον έριξε στο έδαφος μπρούμυτα. Εκεί τον ακινητοποίησε σφίγγοντας του τα χέρια και κλείνοντας του το στόμα και τον βίασε.

Σύμφωνα με τη πληροφορίες, σε βάρος του 20χρονου Πακιστανού ασκήθηκαν ποινικές διώξεις για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 χρόνια. Για αυτές τις κατηγορίες θα δώσει εξηγήσεις ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου στις 12 Ιανουαρίου 2021.

Μυτιλήνη: Έρευνες για βιασμό 3χρονης στο Καρά Τεπέ

Σοκ προκαλεί η είδηση για το βιασμό ενός 3χρονου κοριτσιού στον καταυλισμό του Καρά Τεπέ στη Μυτιλήνη, όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα tonisi.gr.

Το βράδυ της Δευτέρας, μια τρίχρονη, παιδί οικογένειας από το Αφγανιστάν που έχει αιτηθεί άσυλο, βρέθηκε λιπόθυμη στις λάσπες.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το κοριτσάκι αιμορραγούσε και, σύμφωνα με την πρώτη διάγνωση των γιατρών που ήταν στον καταυλισμό, το νήπιο έπεσε θύμα βιασμού.

Πάντα σύμφωνα με την ίδια ιστοσελίδα, η 3χρονη ανέκτησε τις αισθήσεις στο ιατρείο του καταυλισμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για περισσότερες εξετάσεις και νοσηλεία στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης. Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία.

Ωστόσο σοκ προκαλεί η είδηση για καταγγελίες ανήλικων κοριτσιών για βιασμούς, λήψεις ναρκωτικών και αιχμαλωσία από άνδρα στον Κεραμεικό.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share