Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόλος: "Έφυγε" από τη ζωή γυναίκα που φιλοξενούσε 350 αδέσποτα

Νοσηλευόταν αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο της Αθήνας

17 Δεκεμβρίου 2020 16:21
Βόλος:

Θλίψη επικρατεί στο Βόλο όπου μία γυναίκα "έχασε" τη ζωή της όπου φιλοξενούσε μεγάλο αριθμό από αδέσποτα στο κτήμα της. Επίσης στη Λαμία "έχασε" την μάχη με τον καρκίνο ο Ανδρέας Καλότυχος.

Συγκεκριμένα "έχασε" τη ζωή της μία 87χρονη γυναίκα μετά από πολύμηνη νοσηλεία σε νοσοκομείο της Αθήνας, η οποία φιλοξενούσε σε κτήμα έξω από τον Αλμυρό Βόλου 350 αδέσποτα. Η 87χρονη είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τον Τύπο, εξαιτίας του τεράστιου αριθμού ζώων που είχε στο κτήμα της, αλλά από τον Μάρτιο του 2020 που αρρώστησε, η κατάσταση είχε εκτροχιαστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ Βόλου όπου ήρθε σε επικοινωνία με το δήμαρχο Αλμυρού Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, αναφορικά με το ποιος κι αν φροντίζει αυτά τα ζώα, ενημέρωσε ότι ο Δήμος έχει ήδη ξοδέψει περισσότερα από 70.000 ευρώ μέχρι τώρα σε τροφές, φάρμακα και κτηνιάτρους.

Ο Βαγγέλη Χατζηκυριάκος είπε επίσης ότι μετά από εισαγγελική άδεια που έλαβε, ώστε να μπορεί να μπει σε ξένη ιδιοκτησία, προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο την όλη κατάσταση. Έχει τοποθετήσει μάλιστα και δημοτικό υπάλληλο στον οποίο έχει αναθέσει την ευθύνη. Τη βοήθειά τους προσφέρουν και Φιλοζωικές Οργανώσεις.

Κορωνοϊός - Γρεβενά: Ηλικιωμένο ζευγάρι "έχασε" τη ζωή του με διαφορά δύο ημερών

Ένα τραγικό γεγονός σημειώθηκε στα Γρεβενά όπου ένα ηλικιωμένο ζευγάρι "έχασε" τη ζωή του με διαφορά δύο ημερών λόγω του κορωνοϊού. Επίσης συναγερμός έχει σημάνει στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου βρέθηκαν πάνω από 40 κρούσματα με τα περισσότερα να είναι υγειονομικοί.

Συγκεκριμένα ο κορωνοϊός φαίνεται να έχει "χτυπήσει" αρκετά την Ελλάδα διότι καθημερινώς ανακοινώνονται αρκετά κρούσματα αλλά και δυστυχώς θάνατοι. Πρόσφατα στα Γρεβενά ένα ηλικιωμένο ζευγάρι "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό το οποίο ήταν παντρεμένοι 60 χρόνια.

Ειδικότερα ο Γιώργος και η Ευθυμία Σπηλιώτη ζούσαν μαζί 60 χρόνια στον Δοξαρά Γρεβενών και πέθαναν με διαφορά δύο ημερών, αφού πάλεψαν γενναία με τον covid19. Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί απέκτησαν 2 γιούς. Τον Ντίνο που εργάζεται Δασαρχείο Γρεβενών και τον Χρήστο που είναι καθηγητής στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η γενιά τους συνεχίστηκε με 5 εγγόνια και 2 δισέγγονα. Το ένα δισέγγονο, μάλιστα, γεννήθηκε την ημέρα που πέθανε η γιαγιά του.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share