Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Έχασε την μάχη ο 12χρονος Νίκος!

Ασύλληπτη τραγωδία!

17 Δεκεμβρίου 2020 10:04
Έχασε την μάχη ο 12χρονος Νίκος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη επικρατεί στο νησί της Σκιάθου τις τελευταίες ώρες όταν έγινε γνωστό πως ο 12χρονος Νίκος Χαλκιάς έφυγε από τη ζωή.

Ο μικρός Νίκος έδινε αγώνα ζωής τους τελευταίους μήνες σε νοσοκομείο των Αθηνών όμως η επάρατη νόσος σήμερα το μεσημέρι λύγισε τον νεαρό Σκιαθίτη και παρά τις προσπάθειες των γιατρών άφησε την τελευταία του πνοή στην εντατική του ιδρύματος που νοσηλεύονταν!

Οι γονείς του, Αντώνης και Παναγιώτα, στάθηκαν με πολύ αγάπη στο πλευρό του γιού τους και ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή πως ένα θαύμα θα γινόταν και ο Νίκος δεν θα έφευγε από κοντά τους, τόσο γρήγορα, τόσο άδικα.

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας η πρόσφατη έγκριση της μετάβασής του σε εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο της Ισπανίας ώστε να υποβληθεί σε μεταμόσχευση, όμως δυστυχώς δεν πρόλαβε να διακομιστεί και να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες να νικήσει την ασθένεια.

Τραγικό τέλος: Βρέθηκε νεκρό το παλικάρι που έψαχνε η Αγγελική Νικολούλη!

Αγγελική Νικολούλη-εξαφάνιση: Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη, τον οποίο αναζητούσε η παρουσιάστρια μέσα από την ιστοσελίδα της!

Συγκεκριμένα νεκρός εντοπίστηκε ο Γιώργος Γρηγοριάδης 42χρόνων που χάθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου, στην Τούζλα Καβάλας.

Το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, εντοπίστηκε από πολίτη αρχικά το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας, στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα Σερρών.

Το μεσημέρι της ίδια ημέρας, δύο χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε η σορός του μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Γιώργου Γρηγοριάδη, ο οποίος ήταν και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Ο άτυχος άντρας έφερε ένα τραύμα στην πλάτη και περισσότερο φως για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου του, αναμένεται να δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share