Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τροχαίο στα Τρίκαλα: "Έχασε" τη ζωή του 65χρονος μοτοσικλετιστής

Θρήνος...

16 Δεκεμβρίου 2020 15:20
Τροχαίο στα Τρίκαλα:

Ένα τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στα Τρίκαλα το πρωί της Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου όπου ένας μοτοσικλετιστής "έχασε" τη ζωή του σε ατύχημα. Επίσης ένα σοβαρό τροχαίο έγινε πριν λίγες μέρες στον Κηφισό όπου ένας άνδρας εκσφενδονίστηκε 30 μέτρα.

Θρήνος επικρατεί στα Τρίκαλα σχετικά με το τροχαίο που συνέβη με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του ο 65χρονος μοτοσικλετιστής. Μπορεί τα περιοριστικά μέτρα να έχουν μειώσει την κίνηση στους δρόμους αυτό όμως δεν σταματάει το γεγονός ότι ακόμα μπορούν να γίνουν τροχαία ατυχήματα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες το θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:10 το πρωί της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου, στον περιφερειακό δρόμο Μεγάλων Καλυβίων – Λαζαρίνας. Ο άτυχος άντρας περίπου 65 ετών από τα Μεγάλα Καλύβια, επέβαινε σε μηχανάκι και συγκρούστηκε με ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που ερχόταν από Λαζαρίνα.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο ακαριαίας θάνατος του 65χρονου. Η σορός του άτυχου άντρα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τρικάλων όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά η Τροχαία Τρικάλων.

Κρήτη: Θρήνος με το θάνατο 16χρονου από τροχαίο

Θρήνος επικρατεί στην Κρήτη, αφού ένας 16χρονος πέθανε σε τροχαίο στην περιοχή των Ατσιπάδων, του δήμου Γόρτυνας, στο νομό Ηρακλείου.

Ο ανήλικος Αντώνης Στρατιδάκης, με καταγωγή τις Λούρες, ο οποίος οδηγούσε ένα αγροτικό αυτοκίνητο έχασε τη ζωή του, όταν σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπήρξε εκτροπή του οχήματος υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, με αποτέλεσμα αυτό να καρφωθεί σε ελαιόδεντρο, με μια τραγωδία να συμβαίνει νωρίτερα στο Βόλο.

Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά η αστυνομία ενώ ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Χάρακα έφθασε στο σημείο, αλλά ήταν ήδη αργά.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον 16χρονο Αντώνη θα λάβει χώρα αύριο Τρίτη (8/12), οπότε και θα τελεστεί η νεκρώσιμη ακολουθία.

Τροχαίο στην Κύπρο: Αυτοκίνητο έκοψε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη στη Κύπρο την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου όπου ένα αυτοκίνητο συνετρίβη με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο τραυματίες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 18:15 ένας 21χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου με συνοδηγό 19χρονη, οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Ευρώπης με βόρεια κατεύθυνση προς το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με όχημα που οδηγούσε 20χρονος με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο, επίσης 20 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το ένα εκ των οχημάτων να προσκρούσει σε μεταλλικό ηλεκτρικό οδικό φωτιστικό, το οποίο και απέκοψε. Στην συνέχεια το όχημα κινήθηκε εκτός ελέγχου για μερικά μέτρα και ακινητοποιήθηκε στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, ο 21χρονος και η 19χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για περίθαλψη όπου έτυχαν ιατρικής φροντίδας. Ο 21χρονος πήρε εξιτήριο ενώ η 19χρονη φέρει τραύματα στο αριστερό πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στο μέρος του δυστυχήματος κλήθηκε συνεργείο της Αρχής Ηλεκτρισμού για προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών και λήψη μέτρων ασφαλείας για το κοινό. Το όχημα στο οποίο μετέβαιναν τα τραυματισμένα πρόσωπα μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για φύλαξη και περαιτέρω εξετάσεις ενώ έγινε έλεγχος αλκοτέστ στους οδηγούς με μηδενική ένδειξη .

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share