Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός - Λαμία: "Έφυγε" από τη ζωή ο διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας

Θλίψη...

11 Δεκεμβρίου 2020 15:48
Κορωνοϊός - Λαμία:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζει ο κορωνοϊός να "χτυπάει" την Ελλάδα με αποτέλεσμα να ανακοινώνονται καθημερινώς όλο και περισσότερα κρούσματα αλλά και δυστυχώς θάνατοι. Επίσης μία 29χρονη "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό 5 μέρες πριν παντρευτεί.

Συγκεκριμένα στο πένθος βυθίστηκε στη Λαμία ο εκπαιδευτικός κόσμος από την απώλεια του Κώστα Αργυρόπουλου από τον Covid19.

Η είδηση από τη Λαμία έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία. Το μεσημέρι της Παρασκευής (11.12.2020) έφυγε από τη ζωή, στα 65 του χρόνια, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας, Κώστας Αργυρόπουλος μετά από πολυήμερη μάχη με τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, «ο εξαίρετος αυτός εκπαιδευτικός, άνθρωπος και οικογενειάρχης είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Κορωνοϊού του Νοσοκομείου Λαμίας στις 23 Νοεμβρίου εξαιτίας σοβαρών επιπλοκών στην υγεία του και έκτοτε έδινε άνιση μάχη με το θανατηφόρο ιό.

Τελικά παρά τη μεγάλη προσπάθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της ΜΕΘ, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας δεν άντεξε και άφησε την τελευταία του πνοή».

Ο Κώστας Αργυρόπουλος είχε τοποθετηθεί τον περασμένο Αύγουστο, βάσει προσόντων, ως επικεφαλής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο νομό στο μεταβατικό διάστημα έως ότου ολοκληρωθεί η προγραμματισμένη από το Υπουργείο Παιδείας αναδιοργάνωση των δομών της εκπαίδευσης.

Κορωνοϊός - Λάρισα: "Έφυγε" από τη ζωή 35χρονος ψάλτης

Συνεχίζεται η τραγική κατάσταση με τον κορωνοϊό όπου καθημερινώς ανακοινώνονται όλο και περισσότερα κρούσματα αλλά και δυστυχώς θάνατοι. Επίσης στο Βόλο "έφυγαν" από τη ζωή δύο αδέλφια με διαφορά λίγων ωρών.

Συγκεκριμένα πένθος επικρατεί στη Γιάννουλη της Λάρισας όπου "έχασε" τη μάχη με τον κορωνοϊό ο 35χρονος ψάλτης Κωνσταντίνος Λαναράς.

Σε ανάρτηση του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης, όπου διακονούσε ο άτυχος 35χρονος αναφέρονται τα εξής:

«Η Ενορία μας πενθεί και ανακοινώνει την εις Κύριον εκδημία του Ιεροψάλτου μας Κωνσταντίνου Λαναρά. Ένας νέος άνθρωπος με αδαμάντινο χαρακτήρα, Εκκλησιαστικό ήθος, σεβασμό και αγάπη. Ένας υπέροχος άνθρωπος που η θέση του στον Παράδεισο της Βασιλείας του Θεού είναι σίγουρη!

Πάλεψε για αρκετό καιρό στην εντατική του νοσοκομείου, με τον κορωνοϊό, όμως ο Θεός άλλα ήθελε, τον πήρε κοντά του να ψάλλει στο υπερουράνιο Θυσιαστήριο, μαζί με τους Αγγέλους.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΕ ΜΑΣ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΌΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΣ ΣΤΟ ΨΑΛΤΗΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ.
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΆΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ».

Η Ενορία μας πενθεί και ανακοινώνει την εις Κύριον εκδημία του Ιεροψάλτου μας Κωνσταντίνου Λαναρά. Ενας νέος άνθρωπος με...

Posted by Αγιος Γεώργιος Γιάννουλης on Wednesday, December 9, 2020

Στην κηδεία του συγκίνησε ο επικήδειος που εκφώνησε ο συνάδελφός του πρωτοψάλτης Θεοδόσης Διαμάντης.

«Τίποτε άλλο δεν είναι πιο φοβερό απ’ τη μνήμη του θανάτου, ούτε πιο θαυμάσιο από τη μνήμη του Θεού.

Έφυγε μόλις προς την αιωνιότητα ο Κωνσταντίνος Λαναράς δικαιώνοντας το πέρασμά του, αφού άφησε την σφραγίδα της καλής του πορείας τόσο ως μαθητής της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι. Μητροπόλεως Λαρίσης, όσο και ως Ιεροψάλτης και μέλος της χορωδίας του “ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ & ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ”. Εκφράζομε εκ μέσης καρδίας τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Χορωδίας μας και εμού προσωπικώς, δεόμενοι όπως ο Δομήτωρ Κύριος να αναπαύει την ψυχή του.

Αυτά τα ολίγα ως ελάχιστος φόρος τιμής και ευλάβειας προς τη μνήμη του μακαριστού Κωνσταντινου καθώς και ως έκφραση της απέραντης ευγνωμοσύνης μας για τα όσα προσέφερε».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share