Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Συναγερμός στη Κρήτη: Άνδρας δέχτηκε επίθεση από ληστές

Τι συνέβη;

6 Δεκεμβρίου 2020 17:16
Συναγερμός στη Κρήτη: Άνδρας δέχτηκε επίθεση από ληστές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη στη Κρήτη όπου ένας άνδρας δέχτηκε σοβαρή επίθεση από ληστές με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο. Παράλληλα το βράδυ του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου άγνωστοι επιτέθηκαν σε περιπολικό στον Άλιμο.

Συγκεκριμένα επίθεση από άγνωστα άτομα δέχθηκε λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι ένας άνδρας στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Χωστού. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Παύλου Μπακογιάννη όταν σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr ομάδα ατόμων επιτέθηκε στο θύμα με σκοπό, όπως φαίνεται, να του αρπάξουν το κινητό.

Αμέσως μετά την πράξη τους η ομάδα των ατόμων εξαφανίστηκε ενώ στο σημείο έσπευσε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματία με αιμορραγία στο πρόσωπο. Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Αστυνομία η οποία ξεκίνησε ήδη έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με μολότοφ στο ΑΤ Θερμαϊκού

Συναγερμός επικράτησε στη Θεσσαλονίκη, αφού έγινε επίθεση με βόμβες μολότοφ στο Αστυνομικό Τμήμα Θερμαϊκού, με αποτέλεσμα να γίνουν τέσσερις προσαγωγές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, τα άτομα εντοπίστηκαν σε δύο διαφορετικά σημεία πλησίον του Τμήματος και κρίθηκαν ύποπτα, λίγο μετά την επίθεση σε γραφείο πολιτικού.

Η επίθεση με τις βόμβες μολότοφ στο ΑΤ Θερμαϊκού έγινε λίγο μετά τις 20:30. Άγνωστοι πέταξαν τρεις μολότοφ προς το κτήριο του Τμήματος και τράπηκαν σε φυγή. Από τις τρεις μολότοφ, έσκασε η μία.

Μία από τις μολότοφ προκάλεσε φθορές μικρής έκτασης σε όχημα της Ασφάλειας που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του Αστυνομικού Τμήματος.

Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»

Έληξε ο συναγερμός που σήμανε το απόγευμα της Τρίτης μετά από τηλεφώνημα για βόμβα στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» στην πτέρυγα για Covid-19.

Στο νοσοκομείο μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών για να ελέγξει τους χώρους της πτέρυγας του κορωνοϊού, ωστόσο δεν διαπιστώθηκε κάτι και έληξε ο συναγερμός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, άγνωστος κάλεσε στο 166 και είπε: «Ποιο νοσοκομείο εφημερεύει σήμερα;».

Ο τηλεφωνητής του ΕΚΑΒ απάντησε ότι εφημερεύει το Παπαγεωργίου. Ο άγνωστος άντρας συνέχισε: «Έχουμε βάλει βόμβα στην πτέρυγα για κορωνοϊό». Αμέσως ειδοποιήθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

«Οι δυνάμεις της Αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο αποχώρησαν, αφού ολοκλήρωσαν την έρευνα. Ως εκ τούτου, η εφημερία που βρίσκεται σε εξέλιξη, συνεχίζεται κανονικά», σημειώνεται στην ανακοίνωση του νοσοκομείου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share