Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου 2021

Ρόδος: Γυναικολόγος ασελγούσε σε ασθενή του την ώρα της εξέτασης - "Σου αρέσει το..."

Σοκ

5 Δεκεμβρίου 2020 16:22
Ρόδος: Γυναικολόγος ασελγούσε σε ασθενή του την ώρα της εξέτασης -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Ρόδο μία υπόθεση σοκάρει τους κατοίκους της όπου ένας γυναικολόγος ασελγούσε σε ασθενείς τους όπου και βρίσκεται αντιμέτωπος με 20 μηνύσεις. Επίσης ένας 25χρονος άντρας κατηγορείται για τον βιασμό μίας 11χρονης.

Συγκεκριμένα μία τελευταία υπόθεση προκαλεί τρόμο όπου την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020 προσδιορίστηκε από τον Πταισματοδίκη Ρόδου η λήψη έγγραφων εξηγήσεων από τον καταγγελλόμενο με 20 μηνύσεις, για σεξουαλικά εγκλήματα μαιευτήραγυναικολόγο.

Όπως έγραψε η «Δημοκρατική», έχουν σχηματιστεί τρεις δικογραφίες, που όμως σύντομα θα συνενωθούν σε μια. Πιο συγκεκριμένα η μια δικογραφία περιλαμβάνει 12 μηνύσεις, η δεύτερη 5 και η τρίτη 3. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ειδικότερα ότι η τελευταία μήνυση υποβλήθηκε από μια 25χρονη Ελληνίδα, με καταγωγή από την Λέσβο, που διαμένει στην Ολλανδία και προσωρινά στο παρελθόν στην Ρόδο, μέσω της πρεσβείας της Χώρας μας, στην Ολλανδία.

Γυναικολόγος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ασθενείς του την ώρα της εξέτασης.

Η 25χρονη, ειδικότερα που φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Ρόδο, ισχυρίζεται ότι επισκέφθηκε σε ηλικία 21ος ετών στο νοσηλευτικό ίδρυμα τον καταγγελλόμενο γιατρό στις αρχές του έτους 2016 για να αντιμετωπίσει πρόβλημα υγείας στα γεννητικά της όργανα και διατείνεται ότι την εξέτασε χωρίς την χρήση γαντιών, ότι τις μιλούσε με άσεμνο τρόπο και ότι ασέλγησε με το χέρι του εις βάρος της.

Η 19η μήνυση υποβλήθηκε από δικηγόρο για λογαριασμό μιας 20χρονης φοιτήτριας του Πολυτεχνείου. Καταγγέλλει ότι τον Οκτώβριο του 2019 επισκέφθηκε τον μηνυόμενο μαζί με τη μαμά και τη γιαγιά της για να υποβληθεί στον καθιερωμένο ετήσιο γυναικολογικό έλεγχο. Όταν ήρθε η σειρά της μπήκε μέσα στο εξεταστήριο και ήταν ο μηνυόμενος γιατρός ο οποίος σηκώθηκε από το γραφείο του και όπως διατείνεται, την έσφιξε στην αγκαλιά του γεγονός που την παραξένεψε.

Στη συνέχεια, όπως διατείνεται, κάθισε για εξέταση, όπως της υπέδειξε και άρχισε να την εξετάζει διεισδύοντας τα δάχτυλά του στην κολπική περιοχή της κάνοντας περίεργες αισθησιακές κινήσεις. Η εξέταση, όπως η ίδια περιγράφει, κράτησε πολλή ώρα και της προκαλούσε έντονη δυσφορία και πόνο. Οι κινήσεις που έκανε με τα δάκτυλα του, όπως ισχυρίζεται, ήταν αισθησιακές και παρέπεμπαν καθαρά σε ερωτική πράξη και όχι σε ιατρική ψηλάφηση.

Γυναικολόγος αντιμετωπίζει πολλαπλές μηνύσεις επειδή ασελγούσε σε ασθενείς του.

Κατά την διάρκεια της ανωτέρω άβολης εξέτασης άρχισε όπως υποστηρίζει να την ρωτάει: «Ποια στάση σου αρέσει. Σε ποια στάση απολαμβάνεις το σέξ;». Η μηνύτρια αναφέρει ότι ένιωσε τεράστια ντροπή και αμηχανία με αυτή την ερώτηση και απλά απάντησε ότι δεν ξέρει και ότι δεν έχει κάποια προτίμηση.

Στη συνέχεια την ρώτησε αν έχει έρθει ποτέ σε οργασμό και αν μπορεί να καταλάβει πότε τελειώνει στην ερωτική πράξη. Το μόνο που του ξαναείπε τότε ήταν «γιατρέ να τελειώνουμε με την εξέταση γιατί πονάω πολύ».
Ισχυρίζεται ακόμη ότι όταν σηκώθηκε από το κρεβάτι για να ντυθεί και ενώ ήταν γυμνή από τη μέση και κάτω την αγκάλιασε πολύ σφικτά και κόλλησε το σώμα του πάνω της για πολλή ώρα πράγμα το οποίο της δημιούργησε έντονη αμηχανία, στρες και φόβο.

Πριν φύγει, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, σηκώθηκε ξανά ο μηνυόμενος από την καρέκλα του, την αγκάλιασε σφικτά, της έδωσε ένα φιλί στο κεφάλι και της είπε να μη ξεχάσει να του στείλει μήνυμα στο “viber”. H μηνυόμενη αναφέρει ότι μέχρι σήμερα νιώθει απαίσια με όσα έκανε εις βάρος της ο μηνυόμενος κατά τη διάρκεια της εξέτασης, δεν το έχει ακόμα ξεπεράσει ψυχικά και νιώθει φόβο να επισκεφθεί ξανά άντρα γυναικολόγο.

Ο δρόμος των μηνύσεων απ’ ό,τι φαίνεται προμηνύεται ακόμα πολύ μακρύς και η θέση του γυναικολόγου δείχνει διαρκώς να δυσχεραίνει καθόσον ο όγκος των καταγγελιών που θα κληθεί να απαντήσει είναι εξαιρετικά μεγάλος.

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share