Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ηράκλειο: Σοβαρό ατύχημα σε εργαζόμενο φούρνου

Τι συνέβη;

5 Δεκεμβρίου 2020 15:25
Ηράκλειο: Σοβαρό ατύχημα σε εργαζόμενο φούρνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη στο Ηράκλειο της Κρήτης για ένα εργαζόμενο σε φούρνο όπου συνέβη το πρωί του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου. Επίσης πριν λίγες μέρες πάλι στο Ηράκλειο συνέβη ένα σοβαρό ατύχημα όπου ένας άντρας "καρφώθηκε" σιδερόβεργα.

Συγκεκριμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, νοσηλεύεται από το πρωί ένας 27χρονος εργαζόμενος σε εργαστήριο αρτοποιίας. Ο 27χρονος ενώ εργαζόταν, το χέρι του «πιάστηκε» σε μηχάνημα και χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ προκειμένου ο εργαζόμενος να απεγκλωβιστεί.

Αμέσως μετά ο τραυματισμένος εργαζόμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου αυτή την ώρα σύμφωνα με πληροφορίες γίνεται προσπάθεια χειρουργικά να αντιμετωπιστούν τα τραύματα που έχει στο χέρι του, από το ύψος του αγκώνα και μέχρι τα δάχτυλα.

Τροχαίο στην Κύπρο: Αυτοκίνητο έκοψε πάσσαλο - Στο νοσοκομείο δύο άτομα

Ένα τρομακτικό τροχαίο συνέβη στη Κύπρο την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου όπου ένα αυτοκίνητο συνετρίβη με αποτέλεσμα να υπάρχουν δύο τραυματίες. Επίσης ένας άνδρας "έχασε" τη ζωή του σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την Αστυνομία, την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 18:15 ένας 21χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου με συνοδηγό 19χρονη, οδηγούσε το όχημα του στη Λεωφόρο Ευρώπης με βόρεια κατεύθυνση προς το στάδιο Στέλιος Κυριακίδης.

Σε κάποιο σημείο του δρόμου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος προς τα αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί πλευρικά με όχημα που οδηγούσε 20χρονος με συνοδηγό δεύτερο πρόσωπο, επίσης 20 ετών.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν το ένα εκ των οχημάτων να προσκρούσει σε μεταλλικό ηλεκτρικό οδικό φωτιστικό, το οποίο και απέκοψε. Στην συνέχεια το όχημα κινήθηκε εκτός ελέγχου για μερικά μέτρα και ακινητοποιήθηκε στη διαχωριστική νησίδα του δρόμου.

Από το τροχαίο, τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, ο 21χρονος και η 19χρονη, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου για περίθαλψη όπου έτυχαν ιατρικής φροντίδας. Ο 21χρονος πήρε εξιτήριο ενώ η 19χρονη φέρει τραύματα στο αριστερό πόδι και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στο μέρος του δυστυχήματος κλήθηκε συνεργείο της Αρχής Ηλεκτρισμού για προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών και λήψη μέτρων ασφαλείας για το κοινό. Το όχημα στο οποίο μετέβαιναν τα τραυματισμένα πρόσωπα μεταφέρθηκε στην αστυνομική διεύθυνση Πάφου για φύλαξη και περαιτέρω εξετάσεις ενώ έγινε έλεγχος αλκοτέστ στους οδηγούς με μηδενική ένδειξη .

Η Τροχαία Πάφου εξετάζει τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share