Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στα Χανιά: Άνδρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος

Θρήνος...

4 Δεκεμβρίου 2020 11:52
Τραγωδία στα Χανιά: Άνδρας έχασε τη ζωή του πέφτοντας από μεγάλο ύψος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του. Επίσης ένα τροχαίο συνέβη στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας 72χρονος άντρας.

Συγκεκριμένα την τελευταία του πνοή άφησε ένας ηλικιωμένος άνδρας ηλικίας 73 ετών σήμερα, Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, το πρωί στα Χανιά της Κρήτης, όταν έπεσε από μεγάλο ύψος.

Το περιστατικό σημειώθηκε στα Λειβάδια Χανίων και ο 73χρονος πέθανε πέφτοντας από ταράτσα 7 μέτρων, όπως αναφέρει το flashnews.gr. Στο σημείο εκλήθη άμεσα το ΕΚΑΒ που δυστυχώς, όμως, δεν μπόρεσε να διασώσει τον ηλικιωμένο, ο οποίος είχε χάσει τη ζωή του. Η Ασφάλεια Χανίων διερευνά τις συνθήκες της υπόθεσης ενώ αναμένεται και η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Κορωνοϊός - Θεσπρωτία: Συνεχίζεται η τραγωδία - Κατέληξε ένας 63χρονος

Η κατάσταση με τον κορωνοϊό συνεχίζει να επηρεάζει την Ελλάδα αφήνοντας πίσω του αρκετά κρούσματα αλλά και αρκετούς θανάτους. Επίσης πριν λίγη ώρα βρέθηκαν θετικοί στον ιό σμηνίτες της Πολεμικής Αεροπορίας.

Όμως ανακοινώθηκε ακόμη μία τραγική είδηση όπου ένας 63χρονος από το Μορφάτι Θεσπρωτίας έχασε τη μάχη με τη ζωή από τον κορωνοϊό, ο οποίος νοσηλευόταν από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα ο άτυχος 63χρονος, που έπασχε από υποκείμενο νόσημα, είχε μεταβεί το βράδυ της Κυριακής 15 Νοεμβρίου στο νοσοκομείο Φιλιατών με έντονα συμπτώματα της νόσου, όπου και εισήχθη για νοσηλεία, ενώ ταυτόχρονα του λήφθηκε δείγμα για έλεγχο covid-19, το οποίο βγήκε θετικό, οπότε μεταφέρθηκε και διασωληνώθηκε σε Νοσοκομείο των Ιωαννίνων, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Νεκρός ο 47χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κατερίνη

Τραγική επίλογο είχε η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη, καθώς νωρίτερα την Τρίτη εντοπίστηκε νεκρός στην Κατερίνη και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 15 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share