Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στην Αργολίδα: Δύο νεκροί μετά από φωτιά σε σπίτι

Τι αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία

3 Δεκεμβρίου 2020 08:07
Τραγωδία στην Αργολίδα: Δύο νεκροί μετά από φωτιά σε σπίτι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Τραγωδία σημειώθηκε στην Ερμιονίδα Αργολίδας, όπου δύο άτομα ανασύρθηκαν νεκρά από φωτιά σε μονοκατοικία. Η φωτιά ξέσπασε από άγνωστη αιτία σε μονοκατοικία, λίγο μετά τα μεσάνυχτα και επί τόπου κλήθηκαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν τα δυο άτομα. Δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με τα αίτια της φονικής πυρκαγιάς. Επίσης, τραγικό θάνατο βρήκε ένας 16χρονος στη Θεσσαλονίκη, μετά από φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμα όπου διέμενε.

Νεκρός 65χρονος στο Νέο Κόσμο

65χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισε νεκρό τον άνδρα.

Τραγωδία είχαμε και στους Αμπελόκηπους πριν λίγες μέρες με μια ηλικιωμένη γυναίκα να ανασύρεται μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμα της χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα είχε χάσει τη ζωή της.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε διαμέρισμα -10 άτομα στο νοσοκομείο (Video)

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Παρασκευής στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εξαιτίας μεγάλης φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα τρίτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία με 8 οχήματα, υδροφόρες και γερανοφόρα, καθώς και 24 πυροσβέστες.

Η επιχείρηση ήταν δύσκολη, καθώς ο δρόμος ήταν στενός, οπότε δεν μπορούσαν συνδράμουν τα οχήματα της πυροσβεστικής στην εκκένωση των διαμερισμάτων. Τα οχήματα της πυροσβεστικής βρίσκονταν επί της Εγνατίας οδού, 100 περίπου μέτρα από την πολυκατοικία.

Η εκκένωση της πολυκατοικίας έγινε με επιτυχία, με άνδρες της πυροσβεστικής να απεγκλωβίζουν συνέχεια ένοικους, ανάμεσα σε αυτούς και οικογένειες με μικρά παιδιά.

Από την πολυκατοικία απεγκλωβίστηκαν 12 άτομα εκ των οποίων τα 10 μεταφέρθηκαν με αναπνευστικά προβλήματα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο. Μάλιστα μία γυναίκα 40 ετών χρειάστηκε να διασωληνωθεί. Η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 2:30 το πρωί. Ενώ, τραγικό θάνατο είχε βρει πριν λίγες μέρες ένας 47χρονος εργάτης στον -υπό κατασκευή- σταθμό Αγία Σοφία του Μετρό στη Θεσσαλονίκη.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share