Σάββατο, 23 Ιανουαρίου 2021

51χρονος άνδρας έκανε ανάληψη 390 ευρώ σε ΑΤΜ: Λίγα λεπτά μετά δεν πίστευε στο μάτια του!

Απίστευτη ιστορία!

3 Δεκεμβρίου 2020 07:33
51χρονος άνδρας έκανε ανάληψη 390 ευρώ σε ΑΤΜ: Λίγα λεπτά μετά δεν πίστευε στο μάτια του!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα. Ωστόσο τα λεφτά πήρε τελικά ένας 44χρονος.

Έβγαλε χρήματα από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα, ωστόσο, το ποσό εισέπραξε άλλο άτομο.

Το περιστατικό διαδραματίστηκε στις 24 Αυγούστου, όταν ένας 51 ετών επιχείρησε να κάνει ανάληψη χρηματικού ποσού 390 ευρώ από ΑΤΜ τράπεζας στην Έδεσσα.

51χρονος άνδρας έκανε ανάληψη 390 ευρώ σε ΑΤΜ: Λίγα λεπτά μετά δεν πίστευε στο μάτια του!

Δεν αντιλήφθηκε όμως την έξοδο των χρημάτων, θεωρώντας ότι υπάρχει βλάβη και απευθύνθηκε σε υπάλληλο του καταστήματος. Κατά το διάστημα που απευθύνθηκε στην τράπεζα, ένας 44χρονος αφαίρεσε τα χρήματα από το ΑΤΜ.

Με την ευκαιρία να σας θυμίσουμε και μια αντίστοιχη ιστορία: Βρήκε 35 ευρώ μπροστά σε ΑΤΜ σούπερ μάρκετ- Τα παρέδωσε και την ίδια μέρα ήταν... πλουσιότερος κατά 56.000 ευρώ!

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, ο 44χρονος διερχόμενος από το σημείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός, πήρε από το μηχάνημα το χρηματικό ποσό, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στον παθόντα. Ο 44χρονος εντοπίστηκε από κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία.

Συναγερμός σε ΑΤΜ: Μην κατεβάσετε ποτέ χρήματα σ' αυτό το συγκεκριμένο μηχάνημα! Θα σας "φάει" λεφτά!

Για να προστατεύσετε τα προσωπικά σας δεδομένα μην κάνετε ποτέ το λάθος να σηκώσετε χρήματα από ένα ΑΤΜ σαν αυτό παρακάτω.

Ένα ΑΤΜ μπορεί να μοιάζει κανονικό με την πρώτη ματιά, αλλά δε σημαίνει ότι δεν το έχουν πειράξει, αφού θα μπορεί να κρύβει ακόμα και μια κάμερα. Παρόλο που δεν μπορείτε να κάνετε κάτι αν ένα ΑΤΜ έχει ήδη πειραχτεί, μπορείτε να προστατευτείτε χρησιμοποιώντας ΑΤΜ τραπεζών που εμπιστεύεστε.

Αν δείτε την υποδοχή των καρτών αν προεξέχει από το ΑΤΜ, μην κάνετε καμία ανάληψη. Σημαίνει ότι είναι πειραγμένο και μπορεί να υποκλέψουν τα προσωπικά σας δεδομένα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Σεισμός στα ΑΤΜ της χώρας: Η είδηση που θα σας εξοργίσει!

ΑΤΜ χρήματα

 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share