Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρός ο 47χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κατερίνη

Ο άτυχος άνδρας είχε χαθεί 16 Νοεμβρίου

1 Δεκεμβρίου 2020 17:13
Νεκρός ο 47χρονος που είχε εξαφανιστεί στην Κατερίνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγική επίλογο είχε η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη, καθώς νωρίτερα την Τρίτη εντοπίστηκε νεκρός στην Κατερίνη και μάλιστα σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 15 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν».

Αγία Παρασκευή: Συναγερμός για την νέα εξαφάνιση των ανήλικων κοριτσιών

Συναγερμός υπάρχει στην Αγία Παρασκευή για την εξαφάνιση τριών ανήλικων κοριτσιών, με το «Χαμόγελο του Παιδιού» να απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Τα τρία κορίτσια είχαν εξαφανιστεί ξανά πριν από λίγο καιρό από τη Δομή Φιλοξενίας που διαμένουν, προκαλώντας τεράστια ανησυχία και πάλι στις Αρχές για το γεγονός, όπως συμβαίνει σε ένα αντίστοιχο περιστατικό από τη Θεσσαλονίκη, όπου μια 16χρονη αγνοείται, με τις πολλαπλές εξαφανίσεις να έχουν φέρει προβληματισμό για τη μορφή «χιονοστιβάδας», που αυτές έχουν πάρει το τελευταίο διάστημα.

Αναλυτικά:

Στις 21/11/2020 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών και η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ανήλικες συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, αλλά και βρισκόμενες εκτεθειμένες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19.

Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γρκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share