Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρήνος σε όλη την Πάτρα για τον 17χρονο Λευτέρη Καραχάλιο

Σπαραγμός και οδύνη!

30 Νοεμβρίου 2020 11:42
Θρήνος σε όλη την Πάτρα για τον 17χρονο Λευτέρη Καραχάλιο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στo πένθος βυθίστηκε η οικογένεια και οι φίλοι του 17χρονου Λευτέρη Καραχάλιου από την Πάτρα, ο οποίος έφυγε τόσο πρόωρα από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο στο άνθος της ηλικίας του.

Ο έφηβος σύμφωνα με πληροφορίες, πέθανε στον ύπνο του, τη νύχτα της Παρασκευής νικημένος από τη νόσο που τον κατέβαλε εδώ και μήνες.

Ο 17χρονος Λευτέρης Καραχάλιος πάλεψε γενναία γιατί το είχε μέσα του. Ηταν παλαιότερα αθλητής κικ μπόξινγκ στην ομάδα του Παναγιώτη Πανταζή για περίοδο τριών χρόνων.

«Διαμάντι παιδί με μεγάλη ψυχή και αθλητής με προδιαγραφές, που θα μπορούσε να πάει πολύ μπροστά», είπε στην «Π» ο προπονητής του.

«Δυστυχώς, τον βρήκε αυτό το κακό και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το άθλημα. Στο γυμναστήριο τον αγαπούσαν όλοι και αυτός ήταν ένα παιδί με χρυσή καρδιά», είπε ο Παναγιώτης Πανταζής.

Ο 17χρονος Λευτέρης Καραχάλιος είχε άλλα τρία αδέλφια, δύο κορίτσια κι ένα αγόρι. Τον περασμένο Ιούλιο διαγνώστηκε με καρκίνο στο στομάχι. Πάλεψε με την αρρώστια, πηγαίνοντας για θεραπείες ακόμα και στην Αθήνα, αλλά και εδώ στην Πάτρα. Δυστυχώς, η εξέλιξη της νόσου ήταν ραγδαία και προχθές τη νύχτα, έφυγε από την ζωή.

Από χθες το πρωί που μαθεύτηκε ο θάνατός του, κανείς από τους φίλους του, δεν μπορεί να το πιστέψει. Πιο πολύ στην οδό Εφέσου, όπου είναι το πατρικό του και βυθίστηκε στο πένθος, αλλά και στην Καποδιστρίου, στη γειτονιά όπου έμενε ο ίδιος.

Πέθανε από κορωνοϊό η Τάνια Βέρρου

Έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό η τέως Αντιδήμαρχος Σερρών Τάνια Βέρρου. Επιχειρηματίας, με έντονη δράση στους τομείς του πολιτισμού και του εθελοντισμού, η εκλιπούσα υπηρέτησε την τοπική αυτοδιοίκηση. Επίσης, απεβίωσε σε ηλικία 60 χρόνων, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλακάκος, μετά από ολιγόμηνη μάχη με ασθένεια, γεγονός που έφερε θλίψη στη δημοσιογραφική οικογένεια της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λεμεσού, όπου ζούσε και εργαζόταν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, εξελέγη δημοτική σύμβουλος στη δεύτερη δημαρχιακή θητεία του Γιάννη Βλάχου (1-1-2007 έως 31-12-2010), διετέλεσε Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Πρόεδρος των ΚΑΠΗ του Δήμου Σερρών, ενώ ήταν υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Χρυσάφη.

Την προσωπική του θλίψη αλλά και του συνόλου της «Συμμαχίας Σερραίων» εκφράζει ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αλέξανδρος Χρυσάφης.

Ο Δήμαρχος Σερρών την περιγράφει ως «μια γλυκύτατη , ευγενική, πάντα χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια γυναίκα.

«Μια πολύτιμη ΣΥΜΜΑΧΟΣ δυστυχώς μας αποχαιρέτισε για την γειτονιά των αγγέλων... εκεί ψηλά...χτυπημένη απο την πανδημία.

Μαζί μου, δίπλα μου απο την αρχή στο ταξίδι μας για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ήσουν πάντα εκεί με τις ιδέες σου και τα όνειρά σου για τον Δήμο μας και είχες πάντα μια καλή κουβέντα για όλους»

Σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ο κ. Χρυσάφης αναφέρει τα εξής:

«Μια γλυκύτατη, ευγενική, πάντα χαμογελαστή και γεμάτη θετική ενέργεια γυναίκα!!

Μια πολύτιμη ΣΥΜΜΑΧΟΣ δυστυχώς μας αποχαιρέτισε για την γειτονιά των αγγέλων... εκεί ψηλά...χτυπημένη από την πανδημία.

Μαζί μου, δίπλα μου από την αρχή στο ταξίδι μας για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Ήσουν πάντα εκεί με τις ιδέες σου και τα όνειρά σου για τον Δήμο μας και είχες πάντα μια καλή κουβέντα για όλους!

Είναι μεγάλη η θλίψη όλης της οικογένειας της "Συμμαχίας Σερραίων" για την απώλεια της τ. αντιδημάρχου, Τάνιας Βέρρου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της...

Καλό ταξίδι Τάνια μου..

Η γειτονιά των αγγέλων σε περιμένει...

Θα μας λείψεις...

Καλό παράδεισο...»

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share