Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο Αλιβέρι

Συναγερμός στην πυροσβεστική

28 Νοεμβρίου 2020 19:49
Φωτιά στο Αλιβέρι
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Φωτιά ξέσπασε στην Κοινότητα Κοσκίνων στην Εύβοια, σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης. Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις του κλιμακίου Αλιβερίου. Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Περδικόβρυση, του δήμου Νότιας Κυνουρίας Αρκαδίας.

Η φωτιά καίει καλαμιές όπως δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος της Κοινότητας Κοσκίνων Σταμάτης Μπουραντάς. Η πυρκαγιά ξεκίνησε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα του Σαββάτου δίπλα σε σπίτι στην είσοδο του οικισμού της Κοινότητας Κοσκίνων του Δήμου Κύμης Αλιβερίου. Οι φλόγες έκαψαν τα καλάμια και πλησίασαν σε αποθήκη του σπιτιού. Πρόκειται για εξοχικό οικογένειας, η οποία διαμένει στην Αθήνα.

Φωτιά στην Αίγινα

Φωτιά ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στον Μαραθώνα Αίγινας, η οποία ευτυχώς τέθηκε υπό μερικό έλεγχο. Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η φωτιά έκαιγε σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 10 πυροσβέστες με 3 οχήματα και ένα ελικόπτερο. Από τις φλόγες δεν κινδύνευσε κατοικημένη περιοχή. Επίσης, πυρκαγιά ξέσπασε χθες και στην Εύβοια.

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: Νεκρός ο ιδιοκτήτης

Φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, στον χώρο της ρεσεψιόν ξενοδοχείου στην Καλντέρα στη Σαντορίνη.

Αμέσως μετά την κατάσβεση εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα που όπως αποκαλύφθηκε, ήταν ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας.

Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα στο καμένο πτώμα του 69χρονου άνδρα και την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, για να διαπιστώσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αυτό που έχει κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι η φωτιά δεν είχε επεκταθεί και στην ουσία αυτό που αντίκρυσαν όταν εφτασαν στο σημείο, ήταν το πτώμα του άνδρα που φλεγόταν. Ενώ, ένα τραγικό περιστατικό έγινε στη Μάνη με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της όταν τυλίχτηκε στις φλόγες.

TAGS
 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share