Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: Νεκρός ο ιδιοκτήτης

Οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα στο καμμένο πτώμα του 69χρονου άνδρα

27 Νοεμβρίου 2020 16:41
Φωτιά σε ξενοδοχείο στη Σαντορίνη: Νεκρός ο ιδιοκτήτης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά μικρής έκτασης ξέσπασε νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή, στον χώρο της ρεσεψιόν ξενοδοχείου στην Καλντέρα στη Σαντορίνη.

Αμέσως μετά την κατάσβεση εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα που όπως αποκαλύφθηκε, ήταν ο ιδιοκτήτης της ξενοδοχειακής μονάδας.

Τα πράγματα περιπλέκονται καθώς οι αρχές εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα στο καμένο πτώμα του 69χρονου άνδρα και την υπόθεση ανέλαβε η Ελληνική Αστυνομία, για να διαπιστώσει αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Αυτό που έχει κάνει εντύπωση στους αστυνομικούς είναι ότι η φωτιά δεν είχε επεκταθεί και στην ουσία αυτό που αντίκρυσαν όταν εφτασαν στο σημείο, ήταν το πτώμα του άνδρα που φλεγόταν. Ενώ, ένα τραγικό περιστατικό έγινε στη Μάνη με μία γυναίκα να χάνει τη ζωή της όταν τυλίχτηκε στις φλόγες.

Φωτιά στην Εύβοια

Φωτιά ξέσπασε πριν λίγη ώρα σε δασική έκταση στην περιοχή του Μίστρο στην Εύβοια. Η φωτιά καίει πεύκα και στην περιοχή επιχειρούν ένα όχημα του Εθελοντικού Κλιμακίου Ψαχνών καθώς και έξι οχήματα με 14 πυροσβέστες.

Φωτιά σε διαμέρισμα στη Νίκαια

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά σε διαμέρισμα, στην οδό Αττάλειας στην Νίκαια της Αττικής. Η φωτιά καίει στον πρώτο όρο παλιάς μονοκατοικίας, ενώ από το σπίτι απομακρύνθηκαν δύο ηλικιωμένοι με αναπνευστικά προβλήματα.

Στο σημείο επιχειρούν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Επίσης, μεγάλη φωτιά ξέσπασε πριν 2 ημέρες και στη Κάρυστο και συγκεκριμένα στο Μελισσώνα Καρύστου

Φωτιά στη Ναύπακτο

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (1/11) στην περιοχή του Πούντου στην Ναύπακτο. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε σημείο με καλαμιές κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού ο οποίος δεν κινδυνεύει.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Επίσης, φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε σε τουριστικό σκάφος με τρεις επιβαίνοντες (δύο άνδρες, μια γυναίκα) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νάξου και Σχοινούσας.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Νεκρός 65χρονος στο Νέο Κόσμο

65χρονος άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα στον Νέο Κόσμο, τα ξημερώματα της Τρίτης. Η Πυροσβεστική έλαβε κλήση για φωτιά σε ισόγειο διαμέρισμα και κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης, εντόπισε νεκρό τον άνδρα.

Τραγωδία είχαμε και στους Αμπελόκηπους πριν λίγες μέρες με μια ηλικιωμένη γυναίκα να ανασύρεται μέσα από το φλεγόμενο διαμέρισμα της χωρίς τις αισθήσεις και όπως διαπιστώθηκε λίγο αργότερα είχε χάσει τη ζωή της.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share