Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021

Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στην Πιερία: Πέθανε ο σύζυγος της 29χρονης που έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα

Ανείπωτη τραγωδία!

27 Νοεμβρίου 2020 13:56
Τραγικό παιχνίδι της μοίρας στην Πιερία: Πέθανε ο σύζυγος της 29χρονης που έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Ακόμη μια τραγωδία χτυπά την οικογένεια της άτυχης 29χρονης Άννας από τη Μεσαία Μηλιά Πιερίας, η οποία είχε πεθάνει πριν από έναν χρόνο και συγκεκριμένα στις 28 Νοεμβρίου 2019, έχοντας υποστεί αλλεργικό σοκ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Η μοίρα υπήρξε αδυσώπητη για άλλη μια φορά, καθώς έφυγε από τη ζωή και ο 37χρονος σύζυγός της, Γιάννης. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επιβεβαιωμένες πληροφορίες σχετικά με τα αίτια του θανάτου του.

Υπενθυμίζεται πως η άτυχη γυναίκα γέννησε στο Νοσοκομείο Κατερίνης και λόγω της καισαρικής τομής στην οποία υποβλήθηκε, της χορηγήθηκε αντιβιοτικό φάρμακο, στο οποίο ήταν αλλεργική, όπως είχαν καταγγείλει οι συγγενείς της. Μέσα σε λίγη ώρα, ο οργανισμός της άρχισε να αντιδρά αρνητικά, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή και να οδηγηθεί στην εντατική.

Πέθανε ο σύζυγος της 29χρονης που έχασε τη ζωή της μετά τη γέννα

Από την Κατερίνη διακομίστηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης όπου υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και διαπιστώθηκε ότι υπέστη εγκεφαλικό οίδημα λόγω της αντίδρασης του οργανισμού της στο φάρμακο που της χορηγήθηκε. Τα ξημερώματα της Πέμπτης 28 Νοεμβρίου 2019 η 29χρονη λεχώνα, δεν άντεξε, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος συγγενείς και φίλους.

«Είμαι χαμένος. Κάνω κουράγιο μόνο για το παιδί μου. Τώρα είμαι πατέρας. Προσπαθώ, προσπαθώ…» είχε δηλώσει τότε ο σύζυγος της Άννας. Η μοίρα ωστόσο στάθηκε σκληρή και για τον Γιάννη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, αφήνοντας πίσω το παιδί του, που σήμερα είναι ενός έτους.

Σοκ: Πέθανε παπαδιά από κορωνοϊό - Σπαραγμός στο Μαρκόπουλο!

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Μαρκόπουλου η είδηση πως μια νέα γυναίκα έφυγε από την ζωή μετά από σύντομη μάχη με τον κορωνοϊό!

Ο λόγος για την Καλή Μαντάλα, σύζυγος ιερέας, οι οποίοι εδώ και μερικά χρόνια είχαν μετακομίσει μαζί με τα παιδιά τους στην Αγγλία!

Σοκ: Πέθανε παπαδιά από κορωνοϊό

Μάλιστα η σελίδα της Ορθόδοξης Εκκλησίας του Λιντς εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση για την θλιβερή είδηση!

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές της Κοινότητάς μας,

Με μεγάλη λύπη ανακοινώνεται ότι η σύζυγος του ιερέα μας, πρεσβυτέρα Καλλή, απεβίωσε σήμερα, 26/11 στο Νοσοκομείο του Huddersfield, κατόπιν προσβολής της από τον κορωνοϊό.

Ο π. Σταύρος και τα παιδιά εκφράζουν τις θερμότερες ευχαριστίες σε όλους που ένωσαν μαζί τους τις προσευχές τους σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.

Ο π. Σταύρος παρακαλεί όπως η έκφραση συλλυπητηρίων γίνει γραπτώς (email, SMS). Κάρτες μπορούν να αποστέλλονται στη διεύθυνση, 7 OAKDEAN, HD2 2FA.
Περισσότερες πληροφορίες (ημερομηνία κηδείας, κοιμητήριο) θα δοθούν εν ευθέτω χρόνω.

Ο π. Σταύρος και τα παιδιά παρακαλούν όλους για τις προσευχές σας για την ανάπαυση της ψυχής της προσφιλούς συζύγου και μητέρας τους.
Επίσης, παρακαλούν όπως δωρεές "εις μνήμην της" γίνουν επ' ονόματι της Κοινότητάς μας.

εἶπεν ὁ ᾿Ιησοῦς· ἐγώ εἰμι ἡ ἀνάστασις καὶ ἡ ζωή. ὁ πιστεύων εἰς ἐμέ, κἂν ἀποθάνῃ, ζήσεται· καὶ πᾶς ὁ ζῶν καὶ πιστεύων εἰς ἐμὲ οὐ μὴ ἀποθάνῃ εἰς τὸν αἰῶνα.
Αμήν!

Αγαπητοί αδελφοί και αδελφές της Κοινότητάς μας, Με μεγάλη λύπη ανακοινώνεται ότι η σύζυγος του ιερέα μας, πρεσβυτέρα...

Δημοσιεύτηκε από Greek Orthodox Community of Leeds στις Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020
 

Περιφέρεια

Ροή ειδήσεων

Share