Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Νίκος Παλαιοκώστας: Διακομίζεται με τεράστια επιχείρηση στο νοσοκομείο

Με αλεξίσφαιρο όχημα ο διαβόητος κακοποιός

25 Νοεμβρίου 2020 13:33
Νίκος Παλαιοκώστας: Διακομίζεται με τεράστια επιχείρηση στο νοσοκομείο
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Μια τεράστια επιχείριση διακομιδής του Νίκου Παλαιοκώστα λαμβάνει τόπο αυτή τη στιγμή, προκειμένου να βρεθεί ο διαβόητος κακοποιός στο νοσοκομείο, όντας τρόφιμος των φυλακών Αγίου Στεφάνου Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, ο κρατούμενος μεταφέρθηκε με αλεξίσφαιρο όχημα και με τη συνδρομή ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, στην οφθαλμολογική κλινική, τη στιγμή που αίσθηση έχει προκαλέσει η μεταφορά του διευθυντηρίου της Χρυσής Αυγής στην φυλακή.

Επίθεση με βιτριόλι: Αυτός είναι ο πρώτος άνδρας που επισκέφτηκε την 35χρονη στην φυλακή!

Σε έναν αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί οι γιατροί στο Θριάσιο Νοσοκομείο προκειμένου να σώσουν την όραση της 34χρονης Ιωάννας από το αριστερό μάτι, μετά την επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το τέταρτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε η Ιωάννα την περασμένη Πέμπτη δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι γιατροί της. Πρόκειται για χειρουργείο στο μάτι και τα βλέφαρα από την αριστερή πλευρά του προσώπου, όπου υπάρχουν εκτεταμένες βλάβες από το οξύ και η όραση του κοριτσιού έχει μειωθεί αισθητά.

Όπως λένε οι γιατροί υπάρχει πάντα ο κίνδυνος της μόλυνσης, καθώς είναι ένα ανοιχτό τραύμα και ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει επιπλοκή. Ωστόσο, οι γιατροί αισιοδοξούν και θα κάνουν ό,τι μπορούν για να σώσουν την όρασή της.

Ποιος επισκέφτηκε πρώτος την 35χρονη στη φυλακή

Την ίδια ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση εναντίον της προαυλίζεται κανονικά και μόνη της, λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρώει κανονικά τα γεύματά της, τρία στο σύνολο της ημέρας και μέχρι στιγμής έχει δεχτεί την επίσκεψη του αδερφού της, όσο περιμένει την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών για το αν θα εργαστεί ή όχι για να μειώσει την ποινή της.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share