Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Κοζάνη: Τραγικός θάνατος 65χρονης - Καταπλακώθηκε από καρότσα γεμάτη ξύλα

Το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες

24 Νοεμβρίου 2020 19:11
Κοζάνη: Τραγικός θάνατος 65χρονης - Καταπλακώθηκε από καρότσα γεμάτη ξύλα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία 65χρονη γυναίκα στη Μεταμόρφωση Κοζάνης βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από καρότσα γεμάτη ξύλα. Σύμφωνα με το kozanimedia το περιστατικό σημειώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες το μεσημέρι της Τρίτης.

To τραγικό περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών, με μικρή «φρέζα», με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ατύχημα, καθώς “έφυγε” ο πύρρος, τη στιγμή που η άτυχη γυναικα βρισκόταν ακριβώς δίπλα στην καρότσα, που ήταν φορτωμένη με ξύλα, που έπεσαν επάνω στην 65χρονη.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας Κοζάνης, που εξέτασαν για αρκετή ώρα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το θανατηφόρο δυστύχημα. Η σορός της άτυχης γυναίκας, η οποία κατάγεται από τα Αλωνάκια, μεταφέρθηκε το απόγευμα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης.

Ωστόσο σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο συγγενείς και φίλοι στην άτυχη γυναίκα που δολοφόνησε ο άντρας της στην Μάνη.

Δυστύχημα στην Πατρών - Κορίνθου - Νεκρός δικυκλιστής

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών - Κορίνθου, στο ύψος της Ποροβίτσας Αχαΐας, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ακράτας.

Πιο συγκεκριμένα, 70χρονος Έλληνας, οδηγώντας μοτοσικλέτα εξετράπη της πορείας του και ανετράπη στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, ενώ άλλο ένα δυστύχημα προκλήθηκε πρόσφατα και έχασε τη ζωή του ένας 61χρονος στην Λάρισα.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακράτας ενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Πιερία: Μεγάλη σύγκρουση ΙΧ με φορτηγό - Νεκρός 47χρονος

Ένα τραγικό γεγονός συνέβη τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης, στο ύψος του Λιτοχώρου Πιερίας όπου ένας 47χρονος έχασε σε τροχαίο τη ζωή του. Επίσης ένα τροχαίο που είχε τραγική κατάληξη σημειώθηκε στο Βόλο όπου ένας 46χρονος και ειδικότερα, έξω από τις εγκαταστάσεις της Χαλυβουργίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6:20 φορτηγό όχημα που οδηγούσε 42χρονος, ελληνικής καταγωγής, συγκρούσθηκε με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 47χρονος, ελληνικής καταγωγής, με αποτέλεσμα αρχικά τον τραυματισμό του 47χρονου, ο οποίος διακομίσθηκε με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κατερίνης, όπου λίγο αργότερα κατέληξε.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share