Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στις Σπέτσες: Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 26χρονο - Ύποπτος ένας 22χρονος

Στην αρχή το θεώρησαν ως τροχαίο...

24 Νοεμβρίου 2020 00:02
Σοκ στις Σπέτσες: Άγριο έγκλημα με θύμα έναν 26χρονο - Ύποπτος ένας 22χρονος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ προκαλεί στις Σπέτσες η είδηση για ένα άγριο έγκλημα, με θύμα έναν 26χρονο το βράδυ του Σαββάτου (21/11), με έναν 22χρονο να είναι ο κύριος ύποπτος.

Αρχικά, οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ήταν θύμα τροχαίου, καθώς εντοπίστηκε μαζί με τη μοτοσικλέτα του. Ωστόσο, στη συνέχεια, ιατροδικαστής που κλήθηκε να εξετάσει το πτώμα του 26χρονου εντόπισε σημάδι από μαχαιριά στο σώμα του, τη στιγμή που ένα άλλο έγκλημα συγκλονίζει την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ., ύποπτος για το στυγερό έγκλημα θεωρείται ένας 22χρονος, ο οποίος είναι γιος καθηγητή πανεπιστημίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο νεαροί λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και στη συνέχεια έγινε το κακό.

«Του γύρισε το μυαλό, πήρε την καραμπίνα και…» - Ανατριχιαστική μαρτυρία για έγκλημα στη Μάνη

Ανατριχιάζουν οι μαρτυρίες γύρω από το έγκλημα της Μάνης, που συγκλονίζει την Ελλάδα, με την αδελφή του δολοφόνου της 44χρονης να μιλά για εκείνα τα δραματικά λεπτά, που οδήγησαν στο θάνατό της μπροστά στη 16χρονη κόρη τους.

«Είκοσι πέντε χρόνια είναι μαζί αυτοί οι άνθρωποι και αν έχουν καυγαδίσει… Όμως είχε εξάρσεις. Βρισκόταν σε αγωγή, την οποία την τηρούσε, την οποία δεν τηρούσε. Κάποια στιγμή λοιπόν, παρεκτράπηκε, του γύρισε το μυαλό, σηκώθηκε, πήρε την καραμπίνα και την πυροβόλησε. Με τη σύζυγό του είχε παθολογική ζήλια, είχε θέματα» τόνισε.

Το ζευγάρι ζούσε στο χωριό του Πύργο Διρού της Ανατολικής Μάνης. Είχαν αποκτήσει δύο παιδιά. Το 16χρονο κορίτσι και ένα αγόρι 19 ετών. Η οικογένεια είχε δύο επιχειρήσεις στην περιοχή. Οι δουλειές πήγαιναν καλά και μάλιστα ο φερόμενος ως δράστης, είχε γυρίσει κι ένα διαφημιστικό μέσα στο σούπερ μάρκετ του, με τον ίδιο να πρωταγωνιστεί στο ταμείο, όπως φαίνεται και στις εικόνες που εξασφάλισε το «Live News».

Σε σοκ τα παιδιά τους

Το μέλημα τώρα των συγγενών αλλά και των φίλων του ζευγαριού, είναι η ψυχική υγεία των δύο παιδιών που ξαφνικά, έχασαν τη γη κάτω απ’ τα πόδια τους.

Ο 19χρονος γιος του ζευγαριού, τη στιγμή του φονικού, δεν βρισκόταν στο σπίτι γιατί είχε πάει τον ηλικιωμένο παππού του στο νοσοκομείο της Σπάρτης.

Ο 44χρονος συζυγοκτόνος παραδόθηκε στις Αρχές δίνοντας και το όπλο του εγκλήματος, ενώ άντρες της Αστυνομίας περισυνέλλεξαν δύο κάλυκες.

Τα δύο παιδιά, παραμένουν σε κατάσταση σοκ, μη μπορώντας ακόμα να καταλάβουν τι έγινε στην οικογένειά τους. Αύριο, θα πουν το τελευταίο αντίο στη μητέρα τους.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share