Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί του…» - «Τσακίζει» κόκκαλα η εξομολόγηση του αδελφού του 25χρονου που πέθανε από κορωνοϊό

Συγκλονίζει με τα λόγια του

23 Νοεμβρίου 2020 20:02
«Δεν πρόλαβα να μιλήσω μαζί του…» - «Τσακίζει» κόκκαλα η εξομολόγηση του αδελφού του 25χρονου που πέθανε από κορωνοϊό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Τσακίζει» κόκκαλα η εξομολόγηση του αδελφού του 25χρονου, ο οποίος πέθανε από κορωνοϊό, τονίζοντας πως δεν είχε καν την ευκαιρία να τον αποχαιρετήσει και να μιλήσουν πριν από το θάνατό του.

Τις δύσκολες ώρες που περνάει η οικογένεια του, εξομολογείται ο αδελφός του 25χρονου μιλώντας στο live news:

«Είναι πολύ σκληρό και τώρα προσπαθώ να είμαι δυνατός γιατί εγώ είμαι τώρα ο άντρας στην οικογένεια».

Ο Θοδωρής Παυλίδης, από τις Σέρρες, μέλος πολύτεκνης οικογένειας, εμφάνισε υψηλό πυρετό και νοσηλεύτηκε αμέσως.

«Είχε 40 και πυρετό και εμετούς έκανε και τα λοιπά. Έμεινε στις Σέρρες μια εβδομάδα και μετά άλλες 2 εβδομάδες ήταν στο Παπανικολάου».

Μετά από 3 εβδομάδες νοσηλείας, δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον Covid-19, με τους δικούς τους ανθρώπους, να είναι συντετριμμένοι, αφού δεν πρόλαβαν καν να τον αποχαιρετήσουν…

«Δεν μίλησα μαζί του. Ενημερωνόμασταν κάθε ημέρα από τους γιατρούς. Μια ήταν καλύτερα, μια ήταν χειρότερα, μετά περιμέναμε να τον εγχειρήσουν, αλλά θέλαμε να βγει αρνητικός στον κορωνοϊό, δεν βγήκε αρνητικός στον κορωνοϊό, ήταν να βγει, να τον κάνουν εξετάσεις την Δευτέρα να δούνε, δεν άντεξε…».

Τον πρόσωσε η καρδιά του

O 25χρονος, που αντιμετώπιζε και πρόβλημα με την καρδία του, επιδεινώθηκε η υγεία του, από την πρώτη ημέρα που κόλλησε κορωνοϊό…

«Απ’ ότι μας είπανε, ακόμα το εξετάζουν για πιθανά σενάρια, δεν έφταιγε εκατό τις εκατό ο κορωνοϊός. Ο κορωνοϊός έφταιγε μεν, αλλά ήταν και μια επιπλοκή, ο αδερφός μου είχε και πρόβλημα με την καρδία του».

«Απ’ότι κατάλαβα, είχε αδυναμία στην καρδιά, από μια επέμβαση που είχε κάνει πριν 4-5 χρόνια και τον βρήκε δυστυχώς εκεί, δεν άντεξε η καρδιά του».

Επιστήθιος φίλος του 25χρονου, ο οποίος νόσησε και αυτός με κορωνοϊό, δεν μπορεί να ακόμα να συνειδητοποιήσει, πως έχασε τον φίλο του τόσο ξαφνικά…

«Και εγώ το πέρασα, τώρα επανήλθα, είχα και εγώ κολλήσει, έχει πολλά κρούσματα δυστυχώς, ο καθένας προσπαθεί, να μπορέσει να μην έρθει σε πολλές επαφές.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτό το πράγμα τώρα, αυτό ήταν ένα χτύπημα, δηλαδή ειδικά για τους γονείς του, τις αδερφές του, τον αδερφό του, όλους, ήταν πολύ αγαπητό παιδί, πολύ αγαπητό».

Η πόλη των Σερρών, δίνει τη δική της μάχη με τον κορωνοϊό, με τον θάνατο του 25χρονου να έχει φέρει ανείπωτη θλίψη στην τοπική κοινωνία.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share