Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φάρσαλα: 33χρονος συνελήφθη σε κοιμητήριο - Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία

Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου

23 Νοεμβρίου 2020 13:23
Φάρσαλα: 33χρονος συνελήφθη σε κοιμητήριο - Κατηγορείται για παιδική πορνογραφία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία σοκαριστική υπόθεση αποκαλύφθηκε στην περιοχή των Φαρσάλων της Λάρισας όπου ένας 33χρονος κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκου. Επίσης πριν λίγο καιρό στην Πάτρα συνελήφθη ένας ηλικιωμένος ο οποίος ασελγούσε σε ανήλικες με αμοιβή 20 ευρώ.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, όπως προέκυψε από τις έρευνες αστυνομικών του τμήματος Ναυπακτίας, σε συνεργασία με τη διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ο δράστης προσέγγισε μέσω του διαδικτύου ανήλικη και την έπεισε να του αποστείλει φωτογραφίες του σώματός της, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος της απέστειλε φωτογραφίες, που προσβάλλουν τη γενετήσια αξιοπρέπεια.

Στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας εντοπίστηκαν τα στοιχεία του 33χρονου, σε βάρος του οποίου εκδόθηκε από τον ανακριτή Μεσολογγίου ένταλμα σύλληψής του, για πορνογραφία ανηλίκων, πορνογραφικές παραστάσεις ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Στην συνέχεια, σε συνεργασία με τους άνδρες του αστυνομικού τμήματος Φαρσάλων, ακολούθησε η σύλληψη του 33χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Συναγερμός στα Εξάρχεια: Αστυνομική επιχείρηση σε κτήριο της περιοχής

Από το πρωί της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στα Εξάρχεια και ειδικά σε κτήριο της περιοχής. Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομική ομάδα ΔΙΑΣ δέχτηκε επίθεση με πέτρες στο Δαφνί πριν λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, η αστυνομική επιχείρηση γίνεται στην οδό Ζαΐμη των Εξαρχείων. Αυτή είναι η δεύτερη τέτοια επιχείρηση που γίνεται φέτος στο εν λόγω κτίριο, το οποίο τελούσε υπό κατάληψη για οκτώ χρόνια, αναφέρει η ΕΡΤ. Τον Φεβρουάριο του 2020, η αστυνομία είχε προχωρήσει στην εκκένωσή του. Τότε είχαν γίνει τέσσερις συλλήψεις και είχαν εντοπιστεί διάφορα αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής επιχείρησης δεν έχει εντοπιστεί κανένα άτομο. Έξω από τον αριθμό 11 της Ζαΐμη βρίσκονται αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ, της ΟΠΚΕ, των ΜΑΤ και της Ασφάλειας, καθώς και συνεργεία που θα καθαρίσουν και θα σφραγίσουν τον χώρο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ΕΛ.ΑΣ θεωρεί ότι το συγκεκριμένο κτίριο αποτελούσε ορμητήριο για τις επιθέσεις αντιεξουσιαστών κατά αστυνομικών, στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share