Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορωνοϊός - Νάουσα: Κατέληξε 50χρονος ιερέας στο νοσοκομείο της πόλης

Θρήνος...

21 Νοεμβρίου 2020 19:05
Κορωνοϊός - Νάουσα: Κατέληξε 50χρονος ιερέας στο νοσοκομείο της πόλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζει ο κορωνοϊός να "χτυπάει" όλη την Ελλάδα αφήνοντας πίσω του αρκετούς νεκρούς με τον πιο πρόσφατο να είναι ένας ιερέας στη Νάουσα. Επίσης από κορωνοϊό κατέληξε και ένας διάσημος Έλληνας DJ.

Συγκεκριμένα ένας 50χρονος ιερέας πέθανε σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου έχοντας προσβληθεί από τον κορωνοϊό. Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο της Νάουσας όπου και κατέληξε, ενώ έγινε γνωστό ότι αντιμετώπιζε υποκείμενα νοσήματα.

Επιπλέον σύμφωνα με το τελευταίο ανακοινωθέν, σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, ο οποίος νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν:

«Εξέλιξη πορείας υγείας Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου

Η κατάσταση της υγείας του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερωνύμου παραμένει σταθερή. Έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις και ακολουθείται η ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών».

Νέα «βόμβα» σε χωρίο στη Μαγνησία: Ιερέας βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Αναστατωμένοι είναι οι κάτοικοι γνωστού χωριού σε περιφερειακό δήμο της δυτικής Μαγνησίας, μετά την επιβεβαίωση θετικού κρούσματος του κορωνοϊού στον ιερέα του χωριού.

Χθες μάλιστα έγιναν rapid test από τον ΕΟΔΥ στο πλαίσιο ιχνηλάτησης, με τις πληροφορίες να λένε ότι από τα περίπου 35 δείγματα που ελήφθησαν, τα τέσσερα ήταν θετικά, μεταξύ των οποίων και δύο ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιερέας του ενοριακού ναού του χωριού δεν γνώριζε ότι είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και παραβρέθηκε σε τελετή μνημοσύνου σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όταν παρουσίασε συμπτώματα ενημέρωσε σχετικά τους ανθρώπους με τους οποίους είχε έρθει σε επαφή προκειμένου να λάβουν τα μέτρα τους.

Μάλιστα σε ορισμένους απέστειλε και τις «πατρικές του ευχές» ως ιερωμένος ευχόμενος «ο καλός Θεός σύντομα να πάρει αυτόν τον πειρασμό (σ.σ. εννοεί τον κορωνοϊό) και να μας οδηγήσει όλους σε μετάνοια..!!!».

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο ίδιος έχει ήπια συμπτώματα και μετά από οδηγίες των γιατρών είναι σε κατ’ οίκον περιορισμό, ενώ επίσης σε αυτοπεριορισμό είναι και τα άτομα της οικογένειάς του. Παράλληλα στην Πάτρα σε μία πολυκατοικία στην Αγυιά βρέθηκαν 15 κρούσματα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share