Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

«Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης»: Καλύπτει πλήρως τη σίτιση του υγειονομικού προσωπικού

Οι εστιάτορες κάνουν το ελάχιστο σε σχέση με την προσφορά του υγειονομικού προσωπικού στο κοινωνικό σύνολο

21 Νοεμβρίου 2020 16:46
«Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης»: Καλύπτει πλήρως τη σίτιση του υγειονομικού προσωπικού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την πλήρη σίτιση για όλο το υγειονομικό προσωπικό που έρχεται στη Θεσσαλονίκη από κάθε γωνιά της χώρας, προκειμένου να ενισχύσει το σύστημα υγείας της πόλης λόγω των αυξημένων κρουσμάτων κορωνοϊού, προσφέρεται να αναλάβει η Πρωτοβουλία Εστίασης Θεσσαλονίκης (ΠΕΘ).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής ΠΕΘ, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες επικοινωνίας από πλευράς Πρωτοβουλίας Εστίασης προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

'Οπως τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση, οι εστιάτορες της Θεσσαλονίκης κάνουν το ελάχιστο σε σχέση με την προσφορά του υγειονομικού προσωπικού στο κοινωνικό σύνολο, ενώ σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησε η εκκένωση των δύο ιδιωτικών κλινικών που επιτάχθηκαν χθες.

Στο ΑΧΕΠΑ διακομίστηκε ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

Στο ΑΧΕΠΑ μεταφέρθηκε ο μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Μητρόπολης, «με τις οδηγίες των θεραπόντων ιατρών, μετέβη στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εργαστηριακές εξετάσεις και πληρἐστερη ιατρική παρακολούθηση».

Η κατάσταση της υγείας του Μητροπολίτη είναι πολύ καλή, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση. Να υπενθυμίσουμε ότι πρόσφατα είχε προσβληθεί από κορωνοϊό.

Επίσης να αναφέρουμε ότι η Κυβέρνηση προχώρησε στο «σφράγισμα» των χερσαίων συνόρων της χώρας, στη Βόρεια Ελλάδα μετά την ασφυκτική πίεση στο σύστημα υγείας.

Κορωνοϊός: Στο νοσοκομείο ακόμη ένας Μητροπολίτης

Ακόμη ένας Μητροπολίτης έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό κι έχει διακομιστεί στο νοσοκομείο, με τον Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος, Γεώργιο Χρυσοστόμου, να δίνει τη μάχη του.

Ο Μητροπολίτης Κίτρους είχε βρεθεί πριν από λίγες ημέρες θετικός στον κορωνοϊό και τα τελευταία 24ωρα εκδήλωσε συμπτώματα.

Πριν τρεις ημέρες, η Μητρόπολη είχε ανακοινώσει ότι «η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή».

Η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος καλεί τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα προστασίας, σύμφωνα με τις οδηγίες των υπεύθυνων κρατικών υπηρεσιών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share