Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Συναγερμός: Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα

Απομακρύνονται μέχρι και ζώα

20 Νοεμβρίου 2020 23:32
Συναγερμός: Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει σε αγροτοδασική έκταση σε περιοχή ανάμεσα στα χωριά Λάππα και Μποντέικα της Δυτικής Αχαΐας.

Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 4 οχήματα, 10 πυροσβέστες ενώ επιχειρούν και 2 οχήματα εθελοντών ΣΕΔΙΠ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του tempo24.news η φωτιά έφτασε δίπλα σε έναν στάβλο με τους ιδιοκτήτες να απομακρύνουν τα ζώα τους από το σημείο, με μια φωτιά να έχει εκδηλωθεί νωρίτερα στο Λουτράκι.

Με ένα πολλαπλό μπαράζ πυρκαγιών βρίσκονται αντιμέτωπες από νωρίς σήμερα το απόγευμα, οι πυροσβεστικές δυνάμεις της Αχαΐας και της Ηλείας.

Εστίες ξέσπασαν στα όρια των 2 νομών και σε περιοχές κοντά σε Κρέστενα, Λεχαινά, Αλισσό και Μποντέικα. Φωτιά ξέσπασε επίσης κοντά στην περίφραξη του Αεροδρομίου της Ανδραβίδας.

Φωτιά στην Αθήνα: Πυρκαγιά σε παράπηγμα της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας στο Βοτανικό

Τα ξημερώματα της Τρίτης 17 Νοεμβρίου και συγκεκριμένα στις 02:00 η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για την εκδήλωση πυρκαγιάς σε ξύλινο παράπηγμα, στον περιβάλλοντα χώρο της Ανοιχτής Δομής Φιλοξενίας, επί της οδού Αγίου Πολυκάρπου 87, στον Βοτανικό.

Αμέσως δόθηκε εντολή και στο σημείο έσπευσαν έξι Πυροσβέστες με τρία οχήματα, οι οποίοι έθεσαν άμεσα υπό πλήρη έλεγχο τη φωτιά, αποτρέποντας τον κίνδυνο εξάπλωσής της. Τα αίτια για το περιστατικό, ερευνώνται από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.

Δείτε την ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Πριν λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, όταν ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εσωτερικό χώρο του εργοστασίου, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες έως αυτή την ώρα για τυχόν εγκλωβισμένους.

Επίσης πριν λίγα λεπτά η Πυροσβεστική ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter ότι η φωτιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share