Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Στη Μύκονο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να παραλάβει μία ετοιμόγεννη γυναίκα

Κάτω από αντίξοες συνθήκες

19 Νοεμβρίου 2020 20:50
Στη Μύκονο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να παραλάβει μία ετοιμόγεννη γυναίκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία απίστευτη κίνηση έκανε η κυβέρνηση στέλνοντας το πρωθυπουργικό αεροσκάφος στη Μύκονο για να παραλάβει μία ετοιμόγεννη γυναίκα. Ενώ μία 35χρονη γυναίκα γέννησε δίδυμα ενώ βρισκόταν σε κώμα λόγω του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα κάτω από αντίξοες συνθήκες προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Μυκόνου το πρωθυπουργικό αεροσκάφος για να παραλάβει μία γυναίκα που ήταν έτοιμη να γεννήσει.

Με μια συγκινητική ανάρτηση πολίτης της Μυκόνου ευχαριστεί την ελληνική κυβέρνηση που έστειλε το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να παραλάβει έγκυο που είχε ανάγκη από το νησί σε μια μέρα με αντίξοες καιρικές συνθήκες, σύμφωνα με το mykonosvoice.gr.

Υπενθυμίζεται πως στην περιοχή επικρατούν δυσμενείς καιρικές συνθήκες με την πρόγνωση να κάνει λόγο για θυελλώδεις ανέμους και βροχές.

Σοκ στην Καβάλα: Αυτοκτόνησε γυναίκα που ήταν θετική στον κορωνοϊό

Θλίψη έχει σκορπίσει ο θάνατος μίας γυναίκας που ήταν θετική στον κορωνοϊό όπου και "έπεσε" στο κενό από τον 3ο όροφο νοσοκομείου. Σημειώνεται ότι τα επόμενα 24ωρα θα είναι κρίσιμη η κατάσταση στην Ελλάδα με τα κρούσματα κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα η 52χρονη γυναίκα έγραψε με ανατριχιαστικό τρόπο τον επίλογο της ζωής της. Σύμφωνα με το proininews.gr, αργά το βράδυ της Τρίτης 17 Νοεμβρίου πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του νοσοκομείου, όπου νοσηλευόταν με κορωνοϊό. Ο θάνατός της, ήταν ακαριαίος.

Στο νοσοκομείο έσπευσαν γρήγορα αστυνομικοί, που διαπίστωσαν πως η 52χρονη είχε προσπαθήσει πριν από λίγες μέρες να αυτοκτονήσει ξανά. Τότε έφτασε μόνη στην πλαζ στην περιοχή Γλάστρες στο Παληό Καβάλας και προσπάθησε πέφτοντας στην θάλασσα να δώσει τέλος στη ζωή της. Έγινε όμως αντιληπτή από περίοικους οι οποίοι την έσωσαν ακούγοντάς την να αναφωνεί συνεχώς ότι έχει προσβληθεί από covid-19.

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στο Θερμαϊκό

Σοκ επικράτησε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (16/11), καθώς μια γυναίκα έπεσε στο Θερμαϊκό κοντά στο Λευκό Πύργο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσα δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. και σκάφος του Λιμενικού, στελέχη του οποίου ανέσυραν από την θάλασσα την ηλικιωμένη, ενώ πρόσφατα παρόμοιο περιστατικό συνέβη σε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Η γυναίκα που ανασύρθηκε από τη θάλασσα είχε τις αισθήσεις της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share