Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στο Καματερό: 5χρονος παρασύρθηκε από λεωφορείο

Σοκ

19 Νοεμβρίου 2020 20:33
Τραγωδία στο Καματερό: 5χρονος παρασύρθηκε από λεωφορείο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία μεγάλη τραγωδία έγινε πριν λίγη ώρα στο Καματερό όπου ένα 5χρονο παιδί παρασύρθηκε από λεωφορείο όπου και έχασε τη ζωή του. Επίσης σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου σημειώθηκε ένα τροχαίο στον Μπράλο Φθιώτιδας όπου ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μία νταλίκα.

Συγκεκριμένα ένα παιδί 5 ετών έχασε τη ζωή του, όταν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, παρασύρθηκε από λεωφορείο στο Καματερό. Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:30 επί της λεωφόρου Φυλής 84. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν το λεωφορείο βρισκόταν σε κίνηση όταν χτύπησε το 5χρονο Ρομά ή αν το παιδί χτυπήθηκε από τη πόρτα του λεωφορείου.

Το παιδί τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων, όπου σύμφωνα με τις πληροφορίες διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σημείο της τραγωδίας έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς και το κλίμα είναι πολύ βαρύ.

Σοβαρό τροχαίο στην Πάτρα: 5 τραυματίες - Ανάμεσά τους δύο παιδιά

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/11) στην Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν πως τρία παιδιά έχουν τραυματιστεί. Ενώ, θρήνος επικρατεί στον κόσμο της τηλεόρασης καθώς σε ηλικίας μόλις 26 ετών σκοτώθηκε σε τροχαίο παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με το patrastimes.gr το ατύχημα συνέβη στη διασταύρωση των οδών Ακρωτηρίου και Γλαύκου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες Ι.Χ. παραβίασε ερυθρό σηματοδότη και έπεσε πάνω σε άλλο Ι.Χ.

Το τοπικό Μέσο αναφέρει πως από τη σύγκρουση έχουν τραυματιστεί μία γυναίκα και τρία κοριτσάκια εκ των οποίων το ένα 15 ετών και άλλα δύο ηλικίας 5 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ένα ακόμα άτομο μεταφέρεται πιο σοβαρά τραυματισμένο με μονάδα του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share