Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νοσοκομείο Καβάλας: Ραγδαίες εξελίξεις με την αυτοκτονία της 52χρονης

Όλες οι εξελίξεις

18 Νοεμβρίου 2020 20:17
Νοσοκομείο Καβάλας: Ραγδαίες εξελίξεις με την αυτοκτονία της 52χρονης
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αυτοκτόνησε η 52χρονη με κορωνοϊό διέταξε το νοσοκομείο Καβάλας.

Το απόγευμα της Τετάρτης το νοσοκομείο της Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θλιβερό περιστατικό.

«Από το Γ.Ν.Καβάλας ανακοινώνεται ότι, επιβεβαιωμένο κρούσμα λοίμωξης κορονοϊού εισήχθη στις 16/11/2020 και ώρα απογευματινή σε Κλινική COVID του Γ.Ν.Καβάλας.

Τηρήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες οδηγίες του ΕΟΔΥ και λόγω υποκείμενου νοσήματος εκτιμήθηκε από λοιμωξιολόγο και από ιατρικό προσωπικό άλλων ειδικοτήτων του Γ.Ν.Καβάλας.

Πρόκειται να διεξαχθεί προκαταρκτική εξέταση για να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό. Θερμά συλλυπητήρια στο οικογενειακό της περιβάλλον», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κορωνοϊός: Ανησυχητικό μήνυμα του Σωτήρη Τσιόδρα - «Προσοχή...»

«Καμπανάκι» έκρουσε ο καθηγητής λοιμωξιολογίας κ. Σωτήρης Τσιόδρας για την κατάσταση που επικρατεί στη Βόρεια Ελλάδα, μέσω του υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια.

Συγκεκριμένα ο Βασίλης Κικίλιας μετέφερε μήνυμα του καθηγητή λοιμωξιολογίας, κ. Σωτήρη Τσίοδρα στους Έλληνες κατά τη σημερινή ενημέρωση για το σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης στη χώρα μας.

Ο κ. Τσιόδρας έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για όλη τη Βόρεια Ελλάδα και πιο πολύ για 8 νομούς, λόγω της αύξησης κρουσμάτων κορωνοϊού.

«Ο καθηγητής, κ. Τσιόδρας μου έστειλε τους δείκτες θετικότητας ανά περιοχή (ανά 100.000 κατοίκους. Όλη η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται ουσιαστικά στο κόκκινο. Ο κ. Τσιόδρας μου ζήτησε να τονίσω ιδιαιτέρως τα Γρεβενά, την Πέλλα, τη Δράμα, την Πιερία, τη Λάρισα, τη Φλώρινα, τη Χαλκιδική και τον Έβρο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share