Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νοσοκομείο Καβάλας: Αυτοκτόνησε 52χρονη που είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία

18 Νοεμβρίου 2020 18:06
Νοσοκομείο Καβάλας: Αυτοκτόνησε 52χρονη που είχε βρεθεί θετική στον κορωνοϊό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Καβάλας από την αυτοκτονία της 52χρονης γυναίκας, που είχε διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Η άτυχη γυναίκα πήδηξε στο κενό από τον τρίτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ακαριαία λίγες ώρες μετά την εισαγωγή της.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, η 52χρονη γυναίκα ήταν αποφασισμένη να δώσει τέλος στη ζωή της, έχοντας πιθανόν πανικοβληθεί από το γεγονός ότι βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό έπειτα από το τεστ ανίχνευσης στο οποίο είχε υποβληθεί.

Τουλάχιστον αυτό ανέφερε στους γιατρούς που την ανέλαβαν μόλις διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας. Συγκεκριμένα, την περασμένη Δευτέρα η 52χρονη εντοπίστηκε μέσα στη θάλασσα στη περιοχή Παλιό Τσιφλίκι, ένα παραθαλάσσιο προάστιο του δήμου Καβάλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις είχε ενημερωθεί ότι το τεστ για τον κορωνοϊό ήταν θετικό. Ωστόσο δεν είχε συμπτώματα. Όρμησε στα παγωμένα νερά με τους γείτονες που άκουγαν τις φωνές της να καλούν άμεσα σε βοήθεια, ειδοποιώντας πρώτα την αστυνομία και μετά το ΕΚΑΒ.

Ωστόσό νέα έκρηξη κρουσμάτων ανακοίνωσε σήμερα ο ΕΟΔΥ με 3.209 νέα κρούσματα - 60 νεκρούς και 480 διασωληνωμένους.

Η άτυχη γυναίκα είχε προσπαθήσει πάλι να βάλει τέλος στη ζωή της

Έπειτα από λίγα λεπτά ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης έσπευσε στο σημείο και με την βοήθεια των περίοικων τράβηξαν την 52χρονη από το νερό.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στα Επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας. Εκτός από παθολόγο και πνευμονολόγο η 52χρονη εξετάστηκε και απο ψυχίατρο διότι είχε γίνει η αναφορά για την απόπειρα αυτοκτονίας. Στη συνέχεια έγινε η εισαγωγή της στη κλινική Covid του νοσοκομείου.

Το βράδυ όμως, γύρω στις 11 κι αφού έγινε νοσηλεία, η 52χρονη, άγνωστο πως, σηκώθηκε από το κρεβάτι της και βλέποντας ότι τα παράθυρα του θαλάμου ήταν κλειστά, κινήθηκε προς την πίσω πλευρά του τρίτου ορόφου.

Εκεί βρήκε ένα άνοιγμα, ιδανικό για να πραγματοποιήσει «βουτιά» θανάτου.

Όταν οι νοσηλευτές διαπίστωσαν την απουσία της κάλεσαν την Αστυνομία κι αμέσως ξεκίνησε έρευνα για τον εντοπισμό της. Επειδή όμως το σημείο που βρισκόταν η άψυχη σορός της ήταν δύσκολο να εντοπιστεί, οι έρευνες διήρκησαν περίπου πέντε ώρες. Όταν την βρήκαν ήταν ήδη νεκρή.

Σύμφωνα με τοπικά Μέσα Ενημέρωσης, η άτυχη γυναίκα ήταν παντρεμένη και είχε παιδιά. Η οικογένεια της ενημερώθηκε από τις Αρχές από την πρώτη κιόλας στιγμή που διαπιστώθηκε ότι δεν βρισκόταν στο κρεβάτι της.

Οι συγγενείς της έσπευσαν στο νοσοκομείο κι άρχισαν να την αναζητούν μαζί με την αστυνομία και υπαλλήλους του νοσοκομείου ωστόσο πέντε ώρες αργότερα την βρήκαν νεκρή σε ένα σκοτεινό σημείο του προαυλίου.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share