Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στο Θερμαϊκό

Συναγερμός στην περιοχή

16 Νοεμβρίου 2020 23:40
Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε στο Θερμαϊκό
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ επικράτησε στη Θεσσαλονίκη το βράδυ της Δευτέρας (16/11), καθώς μια γυναίκα έπεσε στο Θερμαϊκό κοντά στο Λευκό Πύργο κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.

Στο σημείο έσπευσα δικυκλιστές της ΕΛ.ΑΣ. και σκάφος του Λιμενικού, στελέχη του οποίου ανέσυραν από την θάλασσα την ηλικιωμένη, ενώ πρόσφατα παρόμοιο περιστατικό συνέβη σε άλλη πόλη της Ελλάδας.

Η γυναίκα που ανασύρθηκε από τη θάλασσα είχε τις αισθήσεις της.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την παρέλαβε και την μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Σοκ στην Αθήνα: Ανασύρθηκε άνδρας που έπεσε σε ακάλυπτο

Σοκ επικράτησε στην Αθήνα το πρωί της Τετάρτης (27/5) από ένα τραγικό περιστατικό, αφού από ακάλυπτο χώρο κτιρίου ανασύρθηκε άνδρας, που νωρίτερα είχε πέσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τετάρτης στη συμβολή των οδών Αχαΐας και Δουκίσσης Πλακεντίας.

​Στο σημείο μετέβαιναν άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και δύο πυροσβεστικά οχήματα με έξι άνδρες.

Το άγνωστο άτομο έχει παραδοθεί στο ΕΚΑΒ και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Η ακριβής κατάσταση της υγείας του παραμένει άγνωστη, ενώ αδιευκρίνιστα είναι και τα αίτια του τραγικού περιστατικού.

Σοκ: Ηλικιωμένη έπεσε από το μπαλκόνι του σπιτιού της

Σοκ προκάλεσε στην Κρήτη ένα φοβερό συμβάν, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να πέφτει από το μπαλκόνι του στπιτιού της στο Ηράκλειο.

Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ, όπως αναφέρει το neakriti.gr, που έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τη γυναίκα στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρει τραύματα στο σώμα της.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η αστυνομία, ενώ παραμένουν άγνωστα τα αίτια της πτώσης της ηλικιωμένης από το μπαλκόνι του δευτέρου ορόφου.

Κορωνοϊός: Ραγδαίες εξελίξεις για το 17χρονο κορίτσι από τη Λέρο

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για το 17χρονο κορίτσι από τη Λέρο, το οποίο είχε διακομιστεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (24/4) στο Ηράκλειο της Κρήτης με υψηλό πυρετό, ώστε να εξεταστεί για κορωνοϊό.

Η κοπέλα, όπως αναφέρει το neakriti.gr, νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ωστόσο δεν είναι θετική στον φονικό ιό, κάτι που έδειξε και το δεύτερο δείγμα.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου νοσοκομείου, κ. Τερζάκη, η γυναίκα έφθασε στο Ηράκλειο με πυρετό 39 °C και αμέσως μεταφέρθηκε στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας όπου και νοσηλεύεται, αφού έχει αυξημένες ανάγκες οξυγόνου.

Από την γυναίκα ελήφθη δείγμα που εστάλη στο εργαστήριο Ιολογίας του ΠΑΓΝΗ, με δεδομένο ότι από την πρώτη στιγμή θεωρήθηκε και αντιμετωπίστηκε ως ύποπτο περιστατικό κορωνοϊού.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share