Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρός 72χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στα Χανιά

Η αστυνομία ερευνά αν ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή σε αυτοκτονία

14 Νοεμβρίου 2020 13:05
Νεκρός 72χρονος που έπεσε από μπαλκόνι στα Χανιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τραγωδία σήμερα το πρωί στα Χανιά με εναν άνδρα να χάνει τη ζωή του από πτώση από μπαλκόνι. Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 9, στην περιοχή Κόκκινο Μετόχι, όπως αναφέρει το Cretapost.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με τους διασώστες και το γιατρό να διαπιστώνουν απλώς ότι ήταν νεκρός. Στο σημείο κλήθηκε και η αστυνομία η οποία ερευνά όλα τα ενδεχόμενα, εάν δηλαδή ο θάνατός του οφείλεται σε ατύχημα ή σε αυτοκτονία.

Ενώ άφαντος παραμένει ο δράστης του διπλού φονικού στα Χανιά.

Σοκ: Νεκρός 36χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής

Νεκρός βρέθηκε ο ποδοσφαιριστής, Μάριους Ζαλιούκας, σε ηλικία 36 ετών, με την ομοσπονδία της Λιθουανίας να κάνει γνωστή την δυσάρεστη αυτή είδηση, ενώ ένας 17χρονος ποδοσφαιριστής αυτοκτόνησε.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου, του 36χρονου που υπήρξε διεθνής κεντρικός αμυντικός από το 2006 μέχρι το 2015 με 29 συμμετοχές.

Ωστόσο ο άτυχος ποδοσφαιριστής αγωνίσθηκε στην πατρίδα του με τα «χρώματα» των Ινκάρας, Κάουνας, FBK Κάουνας και Σιλούτε, ενώ έπαιξε και στην Μεγάλη Βρετανία για λογαριασμό των Χαρτς (219 αγώνες και κατάκτηση κυπέλλου), Λιντς και Ρέϊντζερς.

Θρήνος: Νεκρός Έλληνας ποδοσφαιριστής στα 39 του

Θρήνος έχει ξεσπάσει στο ελληνικό ποδόσφαιρό μετά την τραγική είδηση του θανάτου γνωστού παλαίμαχου ποδοσφαιριστή σε ηλικία μόλις 39 ετών. Ωστόσο, μόλις δυο 24ωρο πριν θρηνούσε ο κόσμος των τεχνών με το θάνατο της Έλενας Στριγγάρη.

Ο ποδοσφαιριστής είχε αφήσει το στίγμα του στον Ίκαρο και ο σύλλογος εξέδωσε άμεσα συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Δείτε την ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Έφυγε από την ζωή ένας από τους πιο χαρισματικούς ποδοσφαιριστές που έβγαλε η Εύβοια! Ο Νίκος Αθανασίου, δυστυχώς, μας άφησε στα 39 του χρόνια, νικημένος από μια ύπουλη αρρώστια, όπως είναι το σάκχαρο, που τον ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια και τελικά τον νίκησε σε μια άνιση μάχη…!»

Σοκ: Αυτοκτόνησε 26χρονος ποδοσφαιριστής

Σοκαριστική εξέλιξη με έναν 26χρονο ποδοσφαιριστή ο οποίος βρέθηκε κρεμασμένος στο διαμέρισμά του την ημέρα που κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο Κλιβ Μακόνι βρέθηκε μέσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Airbnb στο Ουίντσεστερ, από μια καθαρίστρια. Ενώ, σοκ προκάλεσε στον παγκόσμιο αθλητισμό η είδηση ότι γυναίκα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή είχε πληρώσει να τον εκτελέσουν.

Ο Αφρικανός παίκτης που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν στις ακαδημίες της Μπόρνμουθ, είχε πληροφορηθεί την ίδια ημέρα πως θα περνούσε από δίκη για την απόπειρα βιασμού μιας γυναίκας σε ξενοδοχείο στη γέφυρα του Λονδίνου τον περασμένο Αύγουστο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share