Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Στην Εντατική ο 13χρονος που τραυματίστηκε με το ποδήλατό του στα Χανιά

Η κατάσταση της υγείας του βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση

14 Νοεμβρίου 2020 10:13
Στην Εντατική ο 13χρονος που τραυματίστηκε με το ποδήλατό του στα Χανιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου, διεκομίσθη διασωληνωμένο το 13χρονο αγόρι το οποίο νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην οδό Δεληγιαννάκηδων στα Χανιά.

Το παιδί έκανε ποδήλατο στο δρόμο όταν ενεπλάκη σε τροχαίο με αυτοκίνητο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αρχικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων και από εκεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ διασωληνομένος βρίσκεται και ένας 42χρονος στα Χανιά λόγω κορωνοϊού, ο οποίος δίνει μάχη για την ζωή.

Κρήτη: Νεκρός σε τροχαίο 19χρονος μοτοσικλετιστής

Νεαρός μοτοσικλετιστής έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 2.30 το μεσημέρι σε παράλληλο της εθνικής οδού στα Χανιά, όταν ένας 19χρονος, ο οποίος επέβαινε σε μοτοσικλέτα, έχασε τον έλεγχό της με αποτέλεσμα να καρφωθεί πάνω σ’ έναν στύλο.

Στο σημείο επικράτησε αναστάτωση με διερχόμενους οδηγούς να ειδοποιούν τις αρχές. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μαζί με γιατρό έσπευσε στην περιοχή του ατυχήματος, ωστόσο δυστυχώς ο νεαρός είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Από κει και πέρα υπέκυψε στα τραύματα του ο ξάδερφος της 23χρονης φοιτήτριας από το τροχαίο στην Αμαλιάδα.

Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε 20χρονο ποδηλάτη

Σήμερα Τρίτη 10 Νοεμβρίου στις 10 το πρωί πραγματοποιήθηκε σοβαρό τροχαίο ατύχημα στη γέφυρα του Αλκαζάρ στη Λάρισα. Πριν λίγες μέρες στη Λάρισα άλλο ένα τρομακτικό είχε πραγματοποιηθεί όπου έγινε έκρηξη φιάλης υγραερίου σε σπίτι.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αυτοκίνητο, υπό άγνωστες συνθήκες, παρέσυρε 20χρονο ποδηλάτη. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τον 20χρονο και τον μετέφερε σε γενικά καλή κατάσταση στο νοσοκομείο. Από την πρώτη εικόνα προκύπτει ότι ο νεαρός έχει υποστεί κάταγμα στη μύτη.

Πέθανε ο Κώστας Μαρίνος

Θλίψη προκλήθηκε στον Κάμπο της Ηλείας, καθώς πέθανε ο Κώστας Μαρίνος, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς εσπεριδοειδών, πέθανε σε ηλικία 71 ετών από σοκαριστικό τροχαίο, με το θάνατό του να διαπιστώνεται στη Γαστούνη.

Το τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, συνέβη λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής (6/11) στο δρόμο Ανδραβίδας – Τραγανού έξω από το Τραγανό, όταν το αυτοκίνητο του 71χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό που οδηγούσε ένας 37χρονος, ενώ σοκ υπήρξε και στο Ηράκλειο με έτερο θάνατο σε τροχαίο.

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και του 37χρονου κατέληξε σε περίφραξη έξω από το δρόμο.

Άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν περίοικοι, ενώ κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβιστούν οι δύο οδηγοί.

Στο χωριό του τον Σταφιδόκαμπο εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές όταν ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χαμού του 71χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share