Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νέα κτηνωδία στο Ηράκλειο - Άγνωστοι πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο

Το ένα πόδι του σκύλου έχει ακρωτηριαστεί

13 Νοεμβρίου 2020 15:23
Νέα κτηνωδία στο Ηράκλειο - Άγνωστοι πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέο περιστατικό κακοποίησης ζώου σημειώθηκε στο Ηράκλειο, συμφωνα με το creta24.gr, όταν ασυνείδητοι πυροβόλησαν αδέσποτο σκύλο στην περιοχή Άγιοι Δέκα.

Το άτυχο ζώο μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο, το ένα του πόδι έχει ακρωτηριαστεί και καταβάλλονται υπεράνθρωπες προσπάθειες, ώστε να μη χάσει και δεύτερο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακούστηκε πυροβολισμός και το κλάμα του σκύλου, τον οποίο οι κάτοικοι είδαν πληγωμένο, νομίζοντας αρχικά ότι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο.

Απίστευτο περιστατικό έχει γίνει και στην Θεσσαλονίκη, καθώς Θεσσαλονικείς ζητούν να υιοθετήσουν σκυλιά με fast track διαδικασίες για να βγαίνουν εκτός σπιτιού!

Είδαν τον σκύλο μέσα στο βαρέλι και προσπάθησαν να τον βγάλουν - Μόλις όμως κατάλαβαν τι του είχαν κάνει, έπαθαν σοκ

Κάποιοι περαστικοί παρατήρησαν έναν αδέσποτο σκύλο να κρύβεται σε ένα μεγάλο βαρέλι. Μέχρι που κάποιος συνειδητοποίησε ότι ο σκύλος είχε κολλήσει μέσα σε πίσσα και δεν μπορούσε καν να κουνηθεί.

Πιθανόν το ζώο να μπήκε μέσα στο βαρέλι επειδή κρύωσε, αλλά εντέλει η θερμοκρασία του σώματός του έλιωσε την πίσσα και κόλλησε στο τρίχωμά του. Οι εθελοντές μιας φιλοζωικής οργάνωσης έκοψαν με μηχανήματα το βαρέλι και ξεκίνησαν την πολύωρη διαδικασία αποκόλλησης από την πίσσα, αλείφοντας τον σκύλο με φυτικό λάδι.

Ο σκύλος πιθανόν να είχε εγκλωβιστεί για μέρες χωρίς τροφή και νερό και οι προσπάθειες διάσωσης ήταν κρίσιμες. Χρειάστηκαν εντέλει 3 ώρες για να μπορέσει να σταθεί όρθιο το ζώο. Ενώ παράλληλα αξίζει να διαβάσετε άλλη μια όμορφη ιστορία με ένα σκύλο που συνάντησε ξανά τον ιδιοκτήτη του έπειτα από 8 χρόνια, θα πάθετε σοκ από την αντίδρασή του.

Δείτε την απίστευτη προσπάθεια διάσωσης, που είχε αίσιο τέλος στο βίντεο που ακολουθεί:

Ο σκύλος γυρίζει για να αφαιρέσει ένα εμπόδιο για έναν τυφλό άντρα και... (video)

Ένα σκυλί έχει ντροπιάσει πολλούς ανθρώπους που συχνά επιλέγουν να ζουν με δυστυχία, ζήλια και πικρία. Το ευγενικό ζώο πιάστηκε στη φωτογραφική μηχανή μαζεύοντας ένα κούτσουρο από το έδαφος, ώστε ένας τυφλός να μην καταλήξει να σκοντάψει πάνω του.

Πήρε το εμπόδιο με τα δόντια του και το έβαλε στην άκρη του δρόμου πριν συνεχίσει την βόλτα του. Ένα σκυλί είναι και θα είναι πάντα ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αγαπά χωρίς όρια και νοιάζεται χωρίς να ζητά τίποτα σε αντάλλαγμα.

Ένας καλόκαρδος σκύλος ονομάστηκε ήρωας αφού βοήθησε έναν τυφλό να περπατήσει χωρίς να πέσει πάνω σε ένα εμπόδιο που βρισκόταν στο δρόμο του. Ένας αστυνομικός από το Pune City έκανε τους χρήστες του Twitter να κλαίνε όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με το μαύρο, αφράτο σκυλί που έκανε την πράξη της καλοσύνης του χωρίς να νοιάζεται ποιος τον παρακολουθούσε.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share