Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σέρρες: Μαθητές ντύθηκαν φαντάσματα για να κάνουν μάθημα μέσω διαδικτύου

Κλάμα!

13 Νοεμβρίου 2020 14:31
Σέρρες: Μαθητές ντύθηκαν φαντάσματα για να κάνουν μάθημα μέσω διαδικτύου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι δύσκολο, κυρίως, για τα παιδιά να βιώνουν τις πρωτόγνωρες συνθήκες, κάτω από τις οποίες είναι αναγκασμένα να παραμένουν κλεισμένα μέσα στα σπίτια τους.

Ψάχνουν τρόπους για να «εκτονώσουν» τη φαντασία, την ενέργεια και τη δημιουργικότητά τους.

Έτσι, λοιπόν, ξεκίνησαν μία… μόδα, που φυσικά έφτασε και στις Σέρρες και αποφάσισαν να δώσουν μια άλλη «νότα» στα διαδικτυακά μαθήματα που παρακολουθούν.

«Ντύνονται» φαντάσματα και με αυτή την… αμφίεση παρακολουθούν τα διαδικτυακά τους μαθήματα, προκαλώντας την έκπληξη στους καθηγητές, σε όσους τουλάχιστον «σηκώνουν» πλάκα.

Όπως και να το κάνουμε, η ζωή θέλει χιούμορ για να περάσει ευχάριστα.

Με την ευκαιρία δείτε κι αυτό: Έριξαν πρόστιμο 300 ευρώ σε άστεγο για παράβαση των μέτρων

Κλείνουν τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα!

Σύμφωνα με πληροφορίες ελήφθη η απόφαση να κλείσουν και τα δημοτικά σχολεία σε όλη την Ελλάδα, με στόχο να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού. Η απόφαση θα τεθεί σε ισχύ από την ερχόμενη Δευτέρα. Ο λόγος που ελήφθη η απόφαση αυτή είναι για να μειωθεί η κινητικότητα των γονέων.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr σε σχολείο της Δυτικής Αττικής, οι δάσκαλοι έδωσαν στα παιδιά των β' τεύχη των βιβλιών κάποιων μαθημάτων λέγοντας στους γονείς ότι από Δευτέρα θα είναι κλειστά τα σχολεία.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, με δηλώσεις του είχε αφήσει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. «Δεν αποκλείεται τίποτα και όλα θα γίνουν βάσει των εισηγήσεων από τους λοιμωξιολόγους».

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share