Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης

Συναγερμός στην Πυροσβεστική

12 Νοεμβρίου 2020 17:16
Συναγερμός στον Ασπρόπυργο: Πυρκαγιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν λίγη ώρα σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική, όταν ξέσπασε φωτιά σε εργοστάσιο ανακύκλωσης στον Ασπρόπυργο. Παράλληλα την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου ξέσπασε φωτιά στο Πικέρμι όπου και δεν απειλούνταν κατοικημένες περιοχές.

Στο σημείο επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εσωτερικό χώρο του εργοστασίου, ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες έως αυτή την ώρα για τυχόν εγκλωβισμένους.

Επίσης πριν λίγα λεπτά η Πυροσβεστική ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter ότι η φωτιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο.

Συναγερμός στην Εύβοια: Φωτιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή

Στην Εύβοια ξέσπασε φωτιά πριν από λίγο και συγκεκριμένα στην περιοχή Βέλος. Επίσης χθες Παρασκευή 6 Νοεμβρίου. είχε εκδηλωθεί φωτιά στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα evima.gr, η φωτιά ξέσπασε σε σημείο μετά την εκκλησία της Αγίας Σοφίας και προκλήθηκε από καύση χόρτων. Στο σημείο βρίσκονται δυνάμεις της Πυροσβεστικής και η ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312, καθώς η πυρκαγιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή.

Δείτε φωτογραφία από το σημείο που βρίσκεται η φωτιά:

Μεγάλη φωτιά στα Μέγαρα Αττικής

Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε στην περιοχή Πευκενέα στα Μέγαρα Αττικής. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 25 πυροσβέστες με 12 οχήματα της πυροσβεστικής υπηρεσίας και το ΜΕΤΠΕ. Επίσης, φωτιά ξέσπασε χθες στην περιοχή Προσήλι της Μάνδρας.

Φωτιά στην Κάρυστο

Φωτιά σε δασική έκταση ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Τετάρτης στον δήμο Καρύστου της Εύβοιας. Στο σημείο έσπευσαν και επιχειρούν 14 πυροσβέστες με έξι οχήματα, τρία αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Επίσης, στη Σάμο μετά του τρομακτικούς σεισμούς, ξέσπασε φωτιά στο κέντρο υποδοχής προσφύγων και μεταναστών στις 4 τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Νοεμβρίου.

Φωτιά στη Ναύπακτο

Φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Κυριακής (1/11) στην περιοχή του Πούντου στην Ναύπακτο. Η πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε σημείο με καλαμιές κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού ο οποίος δεν κινδυνεύει.

Στο σημείο έσπευσαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Επίσης, φωτιά από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε σε τουριστικό σκάφος με τρεις επιβαίνοντες (δύο άνδρες, μια γυναίκα) στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Νάξου και Σχοινούσας.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share