Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Αίγιο: Άνδρας αυτοκτόνησε από γέφυρα της Ολυμπίας Οδού

Από το πρωί απειλούσε ότι θα πέσει στο κενό

11 Νοεμβρίου 2020 12:30
Τραγωδία στο Αίγιο: Άνδρας αυτοκτόνησε από γέφυρα της Ολυμπίας Οδού
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκλονιστικό γεγονός πραγματοποιήθηκε πριν λίγη ώρα στο Αίγιο όπου ένας 84χρονος απειλούσε από το πρωί να πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας οδού όπου και έδωσε τέλος στη ζωή του. Πριν λίγες μέρες μία 76χρονη στο Βόλο κρεμάστηκε στο σπίτι της αφού είχε κόψει τις φλέβες της.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αιτία της πράξης του ήταν τα οικονομικά προβλήματα όπου από το πρωί απειλούσε να πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας οδού, στο Αίγιο. Διερχόμενοι από το σημείο ειδοποίησαν την αστυνομία που έφτασε στο σημείο ταχύτατα.

Αποκλείστηκε η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Πάτρα. Στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ αλλά και η Πυροσβεστική, με τον ειδικό διαπραγματευτή της αστυνομίας, να προσπαθεί μάταια να μεταπείσει τον αυτόχειρα. Τελικά εκείνος λίγο πριν τις 12:00 βούτηξε στο κενό και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρουν τοπικά ΜΜΕ είχε πει πως αιτία που θόλωσε το μυαλό του, ήταν τα δυσβάσταχτα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας νωρίτερα όταν ειδοποιήθηκε από διερχόμενους οδηγούς πώς ένας άνδρας απειλούσε να πέσει από γέφυρα της Ολυμπίας οδού.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τον πείσουν να μην πραγματοποιήσει την απειλή του. Αυτήν την ώρα κλειστά είναι και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου ΚορίνθουΠατρών στο ύψος του Αιγίου.

Θρήνος στο Λουτράκι: Αυτοκτόνησε πασίγνωστος επιχειρηματίας

Θρήνο προκαλεί στο Λουτράκι ο θάνατος πασίγνωστου επιχειρηματία, ο οποίος αυτοκτόνησε και «βύθισε» στο πένθος ολόκληρη την περιοχή, που ζει άλλη μια τραγωδία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hlektra.gr ο 72χρονος επιχειρηματίας γνωστός στον χώρο της εστίασης Σ.Ν., αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα στο σπίτι του το οποίο είναι κοντά από το εστιατόριο το οποίο είχε.

Έγκλημα στο Λουτράκι: Tο τελευταίο «αντίο» στη 43χρονη - Συγκλονίζουν τα λόγια της κόρης της (Video)

Το τελευταίο «αντίο» στη 43χρονη Φωτεινή είπαν χθες συγγενείς και φίλοι της γυναίκας, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Λουτράκι.

Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στη Μύκονο, εκεί όπου έζησε επί σειρά ετών και κηδεύτηκε συνοδεία του πρώην συζύγου της και της αγαπημένης κόρης τους. Η 20χρονη κόρη της Φωτεινής μίλησε για πρώτη φορά για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και τα λόγια της συγκλονίζουν.

«Ήταν η αδυναμία μου!… Πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο… Δεν χρειάζεται να εκφράσω συναισθήματα… Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά… Καμιά φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις», ανέφερε η 20χρονη στο Mega.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της Φωτεινής και το σενάριο να έχει διαφύγει στην Αλβανία, φαίνεται πως είναι ανοικτό.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που τους βοηθούν να λύσουν το μυστήριο του διπλού φονικού στο Λουτράκι, με θύματα την 43χρονη και τον φαρμακοποιό σύντροφό της. Το dna και τα αποτυπώματα του 45χρονου, εξάλλου, είναι περασμένα στο σύστημα της αστυνομίας, καθώς διαθέτει «πλούσιο» φάκελο από το παρελθόν.

Ο πρώην σύζυγος της 43χρονης μιλά για τη διπλή δολοφονία

Μπορεί ο γάμος τους να μην προχώρησε, μπορεί να ήταν σε διάσταση από το 2004 ως το Γενάρη του 2019 που τελικά πήραν διαζύγιο, όμως, η σχέση τους παρέμενε άριστη. Ώσπου το νήμα της ζωής της 43χρονης Φωτεινής, κόπηκε ξαφνικά και βίαια τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο πρώην σύζυγός της, επιχειρηματίας στην Μύκονο, μιλά για πρώτη φορά, αποκλειστικά στο Live News, για την μητέρα της κόρης του, η δολοφονία της οποίας, μαζί με τον φαρμακοποιό σύντροφό της, συγκλόνισε το πανελλήνιο.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share