Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πέθανε ο Κώστας Μαρίνος

Σοκ στην Ηλεία

8 Νοεμβρίου 2020 12:03
Πέθανε ο Κώστας Μαρίνος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θλίψη προκλήθηκε στον Κάμπο της Ηλείας, καθώς πέθανε ο Κώστας Μαρίνος, ένας από τους πιο γνωστούς παραγωγούς εσπεριδοειδών, πέθανε σε ηλικία 71 ετών από σοκαριστικό τροχαίο, με το θάνατό του να διαπιστώνεται στη Γαστούνη.

Το τροχαίο δυστύχημα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, συνέβη λίγο μετά τις 10.30 το πρωί της Παρασκευής (6/11) στο δρόμο Ανδραβίδας – Τραγανού έξω από το Τραγανό, όταν το αυτοκίνητο του 71χρονου συγκρούστηκε μετωπικά με αυτό που οδηγούσε ένας 37χρονος, ενώ σοκ υπήρξε και στο Ηράκλειο με έτερο θάνατο σε τροχαίο.

Το αυτοκίνητο του ηλικιωμένου ακινητοποιήθηκε στη μέση του δρόμου και του 37χρονου κατέληξε σε περίφραξη έξω από το δρόμο.

Άμεσα στο σημείο προσέτρεξαν περίοικοι, ενώ κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία, το ΕΚΑΒ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία για να απεγκλωβιστούν οι δύο οδηγοί.

Στο χωριό του τον Σταφιδόκαμπο εκτυλίχθηκαν τραγικές στιγμές όταν ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του χαμού του 71χρονου, πατέρα τεσσάρων παιδιών.

Τραγωδία στην Ηλεία: Απεβίωσε 12χρονο κορίτσι στη δομή φιλοξενίας της Μυρσίνης

Ένα τραγικό συμβάν πήρε μέρος στην Ηλεία και συγκεκριμένα στη δομή φιλοξενίας στη Μυρσίνη όπου ένα ανήλικο παιδί έχασε τη ζωή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά για την ώρα, ένα κορίτσι ηλικίας περίπου 12 ετών από τη Συρία, εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του περίπου στις 23:00 το βράδυ στο χώρο του κέντρου. Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Γαστούνης και από εκεί στο Γ.Ν. Πύργου. Παρά το γεγονός ότι το κορίτσι δεν είχε παλμό, οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επαναφέρουν το παιδί στη ζωή, κάτι που όμως δεν κατάφεραν.

Η κινητοποίηση των Αρχών υπήρξε μεγάλη προκειμένου να μεταφερθεί γρήγορα το παιδί στο νοσοκομείο και να γίνει η όποια προσπάθεια ανάνηψης. Σύμφωνα με άλλες πηγές που επικαλείται το ilialive.gr, το κορίτσι, πρόσφατα σε ιατρικό έλεγχο είχε διαπιστωθεί πως αντιμετωπίζει καρδιολογικό πρόβλημα και επρόκειτο να κάνει ιατρικές εξετάσεις.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για το τρίτο παιδί που χάνει τη ζωή του στη δομή. Το 2016 και το 2019, δύο μικρά παιδάκια πεθάνει από πνιγμό, το πρώτο στην πισίνα του κέντρου και το δεύτερο στη θάλασσα.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share