Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Χάος στην εθνική οδό: Φεύγουν από την Αθήνα πριν από την απαγόρευση κυκλοφορίας

Μεγάλο μποτιλιάρισμα στην Χαλκίδα

5 Νοεμβρίου 2020 19:43
Χάος στην εθνική οδό: Φεύγουν από την Αθήνα πριν από την απαγόρευση κυκλοφορίας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Χάος επικρατεί σήμερα (5/11) στην εθνική οδό, με αρκετούς να φεύγουν από την Αθήνα εν όψει της απαγόρευσης κυκλοφορίας και να προκαλούν αυξημένη κίνηση, όπως μαρτυρούν οι εικόνες από την είσοδο της Χαλκίδας στο ρεύμα από την πρωτεύουσα.

Τεράστιο μποτιλιάρισμα αυτή την ώρα από την υψηλή γέφυρα μέχρι τον κόμβο του Αγίου Στεφάνου με τα αυτοκίνητα να πηγαίνουν σημειωτόν, ενώ και προ ημερών υπήρξε αντίστοιχο κομφούζιο.

Όπως αναφέρουν οδηγοί στο evima.gr έχει πάρα πολλή κίνηση με αποτέλεσμα να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

Ωστόσο οι Ευβοιώτες βλέπουν Αθηναίους και τουρίστες να καταφθάνουν και ανησυχούν, αφού το τοπικό σύστημα υγείας αδυνατεί να εξυπηρετήσει ακόμη και τους μόνιμους κατοίκους.

Οι εξοχικές κατοικίες άρχισαν να ανοίγουν. Αρκετοί σκοπεύουν να παραμείνουν στα χωριά για ένα μήνα και οι μόνιμοι κάτοικοι αρχίζουν να ανησυχούν πως δε θα καταφέρουν να γλιτώσουν τον συνωστισμό.

Η εικόνα στην είσοδο της Χαλκίδας το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν απογοητευτική, καθώς πολλοί συμπολίτες μας αποφάσισαν να αφήσουν την Αθήνα και να πάνε στην επαρχία.

Το ίδιο ισχύει και στην Πάτρα, με πολλούς φοιτητές να φεύγουν και να συνωστίζονται σχεδόν στα ΚΤΕΛ, προκειμένου να προλάβουν το lockdown.

Πέταξαν πέτρες σε αυτοκίνητα στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου

Ένα απρόσμενο γεγονός περίμενε τους οδηγούς και τους επιβάτες των αυτοκινήτων που κινούνταν μέσα στη νύχτα στο 40ο χιλιόμετρο της παλιάς εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, καθώς ξαφνικά άρχισαν να τους βομβαρδίζουν με πέτρες πάνω στα οχήματά τους! Ωστόσο, ένας από αυτούς κινδύνευσε σοβαρά να χάσει τον έλεγχο!

Πιο συγκεκριμένα από τις πέτρες το μπροστινό παρμπρίζ του αυτοκινήτου ενός οδηγού του άρχισε να μοιάζει με τεράστιο ιστό αράχνης με αποτέλεσμα να περιορίσει στο ελάχιστο την ορατότητα του οδηγού, που ευτυχώς είχε την ψυχραιμία να διατηρήσει τον έλεγχο, διαφορετικά θα έφευγε από το οδόστρωμα με απρόβλεπτη κατάληξη! Ο άτυχος άνδρας βγήκε γρήγορα από το αυτοκίνητο, αλλά οι ασυνείδητοι δράστες είχαν ήδη γίνει άφαντοι.

Από κει και πέρα ο οδηγός ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες της επικίνδυνης επίθεσης, χωρίς να τα καταφέρουν. Σύμφωνα με μαρτυρίες άλλων οδηγών που στάθηκαν πιο τυχεροί και δεν τους πέτυχαν οι πέτρες, πρόκειται για πέντε Ρομά που αναζητούνται στους γύρω καταυλισμούς.

 

Κοινωνία

Ροή ειδήσεων

Share